Dansker får international topstilling

Jobskifte. Niels Korsholm bliver Vice President i Devoteam Consulting-koncernen, mens Søren Nielsen overtager roret i den danske afdeling af virksomheden.

Administrerende direktør i Devoteam Consulting A/S, 50-årige Niels Korsholm, er blevet udnævnt til Vice President for Consulting i Devoteam-koncernen og får dermed det samlede ansvar for den internationale koncernens konsulentvirksomhed.

Devoteam Group er en fransk-ejede konsulentgruppe, der har hovedkvarter i Paris og er noteret på den franske børs. Den beskæftiger i dag 2700 medarbejdere i 15 lande og er i voldsom vækst.

- Det er en fantastisk udfordring. Vi har fortsat et stort udviklingspotentiale i gruppen, og jeg glæder mig til at bruge min 20-årige ledelseserfaring internationalt til lave et gearskifte for consulting og folde gruppens muligheder ud. Vores ambition er – på europæisk plan - at være markedsledende rådgivere i krydsfeltet mellem forretning og teknologi, siger Niels Korsholm.

Niels Korsholm fortsætter dog som sparringspartner og bestyrelsesformand i den danske filial af virksomheden, der i 2006 skiftede navn fra Devoteam Fischer & Lorenz til Devoteam Consulting.

Ny chef i DanmarkI Danmark overtages posten som administrerende direktør af den 43-årige Søren Nielsen, der i forvejen er partner og medlem af direktionen. Han har været en del af den danske ledelse siden 1998 og har især været ansvarlig for at opbygge kunderelationer og har haft ansvaret for samarbejdet med en række større kunder.

Med base i Hellerup beskæftiger konsulenthuset i dag 100 medarbejdere, der rådgiver offentlige og private aktører i krydsfeltet mellem ledelse og teknologi.

I Paris afløser Niels Korsholm sin danske makker, Allan Fischer-Madsen, der fortsætter i koncernledelsen, men som fremover skal være Vice President for Human Resource Development, en nyoprettet stilling i Devoteam Group.