Danske Google ramt af finanskrisen

Nettoomsætningen steg kun 50 procent sidste år. Men Google tror på vækst i Danmark i år.

Læs mere
Fold sammen
Også Google i Danmark er ramt af finanskrisen, selvom den amerikansk ejede søgemaskine er spået et stort vækstpotentiale herhjemme

Google Danmarks årsregnskab for 2008 viser kun en vækst i nettoomsætningen på godt 50 pct. til 43,4 mio. kr. , mens overskuddet er steget fra 1,3 mio. kr. i 2007 til 2,4 mio. kr. sidste år.

- Vi kan ikke sige os fri fra at være mærket af de forandrede økonomiske vilkår i den globale økonomi, som også slår igennem i Danmark, men vi er stadig i vækst og tilfredse med resultatet, der ligger indenfor vores forventninger, siger Peter Friis, Country Director for Google Danmark i en skriftlig kommentar til ErhvervsBladet.dk .

- Vi forventer også at blive ramt at finanskrisen i år, selvom der er tegn på, at vi har overstået det værste.  Vi er fortsat optimistiske og ser en kraftigt vækst i serachmarketing og e-handel, tilføjer han

Google er dominerende på danske marked for search-marketing. På det seneste har Google dog fået konkurrence af det norske selskab Open Add Exchange, der har allieret sig med de danske aviskoncerner om at markedsføre søgeord på avisernes websites.

Læs på erhvervsbladet.dk lige nu:

6 tip: Du skal forbedre din hjemmeside nu

Billedeserie: Dansk spilbranche bløder

Ni personer du ikke vil være partner med