Danmarks bedste svejser på HI

Svejsning. HI Industri 2007 får med garanti besøg af landets bedste svejser messen danner nemlig rammen om DM i Svejsning 2007.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fredag 7. september kommer til at stå i svejseflammernes skær i Herning. Den dag kan besøgende på messen HI Industri opleve vinderne af de 14 lokale finaler af DM i Svejsning 2007 konkurrere om titlen som Danmarks bedste svejser.

Landsfinalen af DM i Svejsning 2007 finder sted på svejseproducenten Migatronics stand. I løbet af dagen skal hver af de 14 finalister, 13 mænd og én kvinde, gennem en krævende finaleopgave, der varer halvanden time. Her vil man "live" kunne opleve det høje niveau, der præger den danske svejsebranche.

Efter dommerkomiteens votering vil den dygtigste af de 14 deltagere fredag klokken 15 kunne kalde sig Danmarksmester i svejsning og samtidig glæde sig over at modtage et rejsegavekort på 25.000 kr. Danmarks næstbedste svejser kan se frem til at vinde svejseudstyr for 15.000, mens tredjepræmien lyder på svejseudstyr for 10.000 kr.

Bag DM i Svejsning står Migatronic. Det er tredje gang, virksomheden udfordrer det danske svejsefolk til at dyste om titlen som Danmarks bedste svejser. jc