Compliance Agenda 2017

Her genfinder du udvalgte præsentationer fra konferencen Compliance Agenda 2017. Konferencen blev afholdt 20. september i samarbejde med Deloitte.

Læs mere
Fold sammen

Har din virksomhed det rigtige compliance-beredskab? Lad dig inspirere og lære nyt af de operationelt ansvarlige, der er længst fremme. Hør, hvordan bestyrelsen arbejder med compliance. Det var temaet, da Deloitte og Berlingske inviterede til Compliance Agenda 2017 med oplæg af:

Anders Morand, partner i Deloitte, der to over for Thomas Brun, dagens ordstyrer, partner i Deloitte og leder af Risk Advisory Denmark.
Deloitte-Compliance Agenda

Hanne Bay, Group Compliance Director i Rambøll. Hanne fortalte om sine erfaringer og læringer efter at have udrullet et omfattende compliance-program i den globale rådgivningsvirksomhed.

Janus Bindslev, partner i Cyber Risk Services, Deloitte. Under overskriften GDPR – Getting in good shape for the deadline - gav han en guide til, hvordan din virksomhed bliver klar til EU-persondataforordningen.
Deloitte-GDPR

Viktoria Aastrup, Nordea Personal Banking Compliance, der holdt oplæg om, hvordan hun har styrket compliance-kulturen i Nordea – især ved at arbejde med People og Mindset.

Vibeke Krag, medlem af bestyrelsen i bl.a. Nykredit. Vibeke fortalte, hvordan bestyrelsen arbejder med compliance, og hvordan samspillet mellem specialister og bestyrelse kan optimeres.
Vibeke Krag

Simon Bendtsen, leder af indsigtsgruppen på Berlingske Business. Simon holdt oplæg om det internationale samarbejde, der har været med til levere data til hvidvasksagen.

Hvis du ønsker at modtage Deloittes nyhedsbreve om Compliance, så tilmeld dig HER