Carlsberg: Endnu en vildledning

Carlsberg skoser det britiske bryggeri Scottish & Newcastle for at manipulere med aktionærerne med en fejlagtig tidshorisont for BBH-sagen.

Carlsberg og det britiske bryggeri Scottish og Newcastle (S&N) er atter røget verbalt i totterne på hinanden. De kan ikke blive enige om, hvor lang tid voldgiftssagen vedrørende Baltic Beverages Holding (BBH) egentlig tager. Hos Carlsberg ryster man på hovedet over, at skotterne giver udtryk for, at der falder en afgørelse inden udgangen af juni 2008.

- Det er rigtigt, at vi er blevet enige om en formand. Men det er endnu et eksempel på, at de vildleder deres aktionærer. Sådan en sag tager mindst 12 måneder. Det har vi fået bekræftet af det advokatfirma, der kører sagen for vores datterselskab Pripps Ringnäs. Det er ikke nogen gennemsnitssag. Det er en kompliceret sag, siger Carlsbergs internationale pressechef, Jens Peter Skaarup, til Ritzau.

Samtidig fastholder man en invitation til en forhandling efter nogle udtalelser i en hollandsk avis fra skotternes administrerende direktør, John Dunsmore, der er blevet fortolket som en åbning.

- Hvis det her betyder, at han gerne vil tale med os, så lad os endelig gøre det. Og hellere i dag end i morgen. Dagen er stadig ung, siger han.

/ritzau/