Bureau har medvind

Udvider. Recommended kaprer nye kunder og har ansat ti nye medarbejdere.

Det århusianske reklamebureau Recommended har kapret nye interessante kunder og har de seneste måneder ansat ti nye medarbejdere og er nu oppe på 110 i Århus.

Blandt de nye kunder er Faxe, Bertoni, Midtvest Bredbånd, Integrationsministeriet og Tanzania Tourist Board.

Bureauet skal gennemføre en international lanceringskampagne af brandet Faxe Premium i primært Polen, Letland og Litauen. Senere er der lignende planer for Tyskland, Caribien, USA og Canada.

Recommended har ansvaret for udarbejdelse af tv-reklamer, websites, annoncer og in store-materialer. Opgaven for Faxe blev vundet i konkurrence med tre andre reklamebureauer.

Partner og kreativ direktør Jørgen Blauert fortæller, at bureauet skal står for katalogproduktionen, annoncering og markedsføring i butikkerne for Bertoni, der sælger herretøj.

Differentieringsstrategi

Når bredbåndsleverandøren MidtVest Bredbånd for alvor går på markedet med sine tilbud om tv, internet og telefoni er det Recommended, der har strikket budskabet sammen til modtagerne i Midt- og Vestjylland.

Bureauet vandt ordren i en konkurrence, hvor Recommended mødte frem med en kommunikationsstrategi, der skal differentiere MidtVest Bredbånd fra andre aktører på markedet for fibernetteknologi.

Et nyt vækstområde for Recommended er new media, det vil sige lydløse reklamebudskaber, der løber hen over fladskærme inde i butikker og supermarkeder.

Bureauet betragter Skandinavien som sit hjemmemarked og har samarbejdspartnere i Sverige, Norge og Finland. Recommended hed indtil for et par år siden NP3.