Bomber skræmmer ikke rejselystne danskere

Nytårsbomberne i Bangkok har ikke fået danskerne til at miste appetitten på Thailand. Charterrejser og flybilletter går fortsat som varmt brød.

Danskerne er tilsyneladende ikke blevet skræmt af de tre bomber, som eksploderede i Thailands hovedstad Bangkok nytårsaften og dræbte tre. I hvert fald fortsætter vi med at booke rejser til landet, og ifølge charterselskaberne er der fortsat ingen gæster, som har valgt at blive hjemme på grund af frygt for nye bomber.

- Folk fortsætter med at booke sommerrejser til Thailand i samme tempo som før bomberne. Og vi har ikke fået en eneste henvendelse fra kunder, som ville blive hjemme, eller ønskede at komme hjem før tid, siger salgsdirektør Jan Vendelbo fra MyTravel, som tæller både Spies, Tjæreborg, Ving, Skibby og Gate Eleven. Samme melding kommer fra konkurrenten Star Tour.

Udenrigsministeriet lempede allerede tirsdag advarslen mod al unødvendig færdsel i Bangkok, så man nu nøjes med at opfordre danskere på stedet til at være agtpågivende og undgå områder med mange mennesker.

/ritzau/