Børshug til Burberry efter chefskifte

Burberry har udnævnt Christopher Bailey til ny chef, da den hidtidige Angela Ahrendts skal til Apple. Chefskiftet er ikke blevet taget godt imod af investorerne, der har sendt aktien 5 pct. ned.

Burberry har udnævnt Christopher Bailey (ses her til højre) til ny chef, da den hidtidige Angela Ahrendts (ses her til venstre) skal til Apple. Fold sammen
Læs mere
Foto: LEON NEAL
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Bloomberg News.

Cristopher Bailey, der i øjeblikket er kreativ chef hos Burberry, overtager chefstolen fra midten af 2014, hvor hans forgænger Angela Ahrendts slutter sig til Apple som chef for den amerikanske elektronikgigants detail- og onlineforretning.

Samtidig med offentliggørelsen af chefskiftet offentliggjorde Burberry salgstal for første halvår, der landede stort set som ventet. Den samlede omsætning landede på 1,03 mia. pund, hvor analytikerne ifølge Bloomberg News havde ventet en omsætning på 1,02 mia. pund.

Salget fra koncernens butikker endte også stort set som forudset af analytikerne. Koncernens butikker solgte for 694 mio. pund, hvor analytikerne havde ventet et salg på 698 mio. pund.

Investorerne har givet Christopher Bailey en kølig modtagelse, og Burberry-aktien dykker godt 5 pct. på børsen i London på trods af salgstallene.