Board Network

Der skal mere fokus på strategien og mindre fokus på bagudrettede kontrolopgaver. Det er baggrunden for lanceringen af det nye bestyrelsesnetværk, Board Network, der har som mission at sætte ”Excellence in the Boardroom” på dagsorden.

Thomas Thune-Andersen, formand Lloyds Register samt Deep Ocean, næstformand VKR Holding, bestyrelsesmedlem Petrofac samt Scottish and Southern Energy. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Netværket er af stiftet af Ditte Kirstein Brammer, adm. direktør i Brammer & Co. og Jakob Stengel, partner i Stanton Chase International. Berlingske Business og Dansk Erhverv er partnere i det nye netværk.

Tilmeld dig Board Network her


Netværket henvender sig til topledere i danske virksomheder, erhvervsdrivende fonde og organisationer, og det er forbeholdt medlemmer, der har erfaring med bestyrelsesarbejdet i selskaber registreret under Erhvervs- & Selskabsstyrelsen - eller tilsvarende internationale registre.

”I Board Network ønsker vi at hæve barren, at gøre de gode fremragende. Vi er selvfølgelig ydmyge over for det høje ambitionsniveau, for vi ved fra første hånd, hvor udfordrende det er at operere i spændingsfeltet mellem de formelle regler og de strategiske arbejdsopgaver i bestyrelseslokalet,” siger Ditte Kirstein Brammer, partner og adm. direktør i Board Network.

Partner i Board Network, Jakob Stengel supplerer:

”Gennem mit daglige arbejde med rekruttering til og evaluering af bestyrelser, ser jeg en kraftigt øget interesse for kontinuerlig opgradering af kompetencerne i bestyrelseslokalet. Alle bestyrelsesuddannelsers fortræffelighed ufortalt, så slår intet den læring, som kommer fra direkte udveksling af virkelighedsnære erfaringer blandt ligestillede i et fortroligt forum.”

Første medlemsmøde finder sted mandag d. 4. juni 2012 kl. 16.00-20.00 i konferencesalen hos Berlingske Media. Under overskriften” Internationale erfaringer med best practice i bestyrelsesarbejdet”, vil en af de mest fremtrædende internationale kapaciteter i det danske bestyrelseslandskab sætte scenen: Thomas Thune-Andersen, formand Lloyds Register samt Deep Ocean, næstformand VKR Holding, bestyrelsesmedlem Petrofac samt Scottish and Southern Energy.

Board Network afholder fire årlige møder, herunder tre lukkede medlemsmøder, samt Den Store Danske Bestyrelseskonference. Medlemskab giver adgang til alle fire arrangementer.

Øvrige medlemsmøder i 2012

  • Onsdag 5. september 2012 kl. 8-12: Parløbet mellem direktion og bestyrelse
  • Mandag 19. november 2012 kl. 16-20: Værdiskabelsen i samspillet mellem bestyrelse og ejere.

Priser:

  • Early bird: 6500 ekskl. moms ved tilmelding senest 11. juni.
  • Pris efter 11. juni: 8000 kr. ekskl. moms.
  • Netværksmødet 4. juni er gratis

Bag Board Network:

Ditte Kirstein Brammer, cand.merc., har i 15 år rådgivet ledelser på topniveau om strategi og forretningsudvikling i både store og mellemstore virksomheder, såvel i Danmark som internationalt. Er i dag bestyrelsesformand og -medlem i en række danske bestyrelser. Ditte Kirstein Brammer indtager rollen som adm. direktør i Board Network.

Jakob Stengel, cand.jur., har i 15 år beskæftiget sig med corporate governance samt ledelsesrådgivning, først 10 år i den finansielle sektor, og de seneste fem år som konsulent og partner hos flere af headhunterbranchens fremtrædende, internationale aktører. Jakob Stengel er bestyrelsesformand og -medlem i en række danske bestyrelser samt ekstern lektor på MBA-programmet på CBS.

Læs mere om Board Network på www.boardnetwork.dk