B&O vil udvikle flere produkter

Der kommer frem over flere B&O-produkter på markedet, end kunderne har været vant til.

B&O vil udvikle flere produkter - 1
Beovision 6 fra Struer-virksomheden.
Læs mere
Fold sammen
Ledelsen har bestemt at sætte antallet af nylanceringer op og foretager i den anledning en række ændringer i produktionen.

- Koncernen venter årligt at udvikle og produktmodne et større antal nye produkter, end hvad der har været tradition for, står der i halvårsmeddelelsen, som blev offentliggjort onsdag.

For at styrke produktudviklingen er det nødvendigt at frigøre nogle ressourcer i den danske produktion, da det er her, medarbejderne med det høje vidensniveau befinder sig. B&O vil derfor flytte produktion af komponenter samt dele af koncernens montageprocesser til Centraleuropa. Det er endnu ikke bestemt, hvor den nye fabrik skal ligge, men den ventes at få 200 ansatte, og produktionen ventes sat i gang allerede til efteråret.

I indeværende regnskabsår, der slutter ved udgangen af maj, ventes tre nye produkter at nå markedet foruden dem, der allerede er sendt derud. Det drejer sig om et AV-center. BeoCenter 2, en kompakte højttaler BeoLab 3 og et 42 tommer fladskærmsprodukt, BeoVision 4. Forventningerne til de nye produkter er høje:

- Produktnyhederne er modtaget særdeles positivt af såvel forhandlere som kunder, og koncernen venter, at disse lanceringer vil bidrage positivt i andet halvår, skriver B&O.

I den forgangne del af regnskabsåret har B&O lanceret fem produkter. Ledelsen fremhæver højttalerne BeoLab 5 og fladskærmsfjernsynet BeoVision 6. Begge dele er blevet modtaget godt i markedet. For højtalernes vedkommende anfører ledelsen, at salget i 2. kvartal overgik koncernens forventninger, og om fjernsynet bemærkes det, at selve salget først vil slå igennem i andet halvår.

/RB-Børsen/