Billige VVS-artikler storsælger på nettet

Nethandel. Virksomheden Billigvvs.dk nærmer sig en omsætning på 100 mio. kr. om året, og styrker sig med en professionel bestyrelse.

BilligVVS.dk, der sælger VVS-artikler over nettet, er i kraftig vækst og nærmer sig en omsætning på 100 mio. kr. om året. Nu styrkes bestyrelsen med flere kendte erhvervsfolk.

- Vi har siden starten i 2000 oplevet en høj og meget stabil vækst. Selv vores mest forsigtige bud siger, at vi runder en omsætning på 100 mio. kr. allerede i år, og vi forventer en vækst på 30-40 procent i 2008. Derfor er det kun naturligt, at vi søger inspiration blandt nogle af erhvervslivets tunge drenge. Vi skal tænke alle aspekter af forretningen med. Derfor henter vi topkompetence fra onlineverdenen og detailsektoren, udtaler Jesper Bunde-Pedersen, adm. direktør og ejer af BilligVVS.dk. Nye i bestyrelsen er blandt andet iværksætteren Martin Thorborg og Weber Grills skandinaviske topchef Jens Bindslev samt tidligere direktør for Bilbasen.dk Mogens Sejer Iversen. - Jeg er gået ind i denne her virksomhed, fordi den har et fantastisk potentiale. Jeg er imponeret over, hvor godt Jesper Bunde-Pedersen har gjort det, siger Martin Thorborg, bestyrelsesmedlem i BilligVVS.

Han fremhæver, at BilligVVS ikke udelukkende konkurrerer på prisen, men også yder en god service på nettet. Det er da også uddannede VVS-fagfolk, der betjener kunderne på email og chat helt frem til kl. 22.

En serviceindstilling, der imponerede detailspecialisten Jens Bindslev fra Weber Scandinavia: - Vi har set stribevis af onlineforretninger komme og gå - især på markedet for VVS-artikler. De færreste kan drive en sund forretning, fordi prisen bliver eneste salgsargument. Skal man konkurrere med de traditionelle butikker, så skal der kvalitet ind i købsoplevelsen. Den fysiske afstand skal elimineres gennem personlig og vedkommende kontakt samt selvfølgelig en gennemført præsentation af kvalitetsprodukter. BilligVVS er klar til at tage kampen op - også når det gælder service og kvalitet, udtaler han.

- trichs