Berygtet annoncehaj lukker og slukker

Fupfirma. Den dømte annoncehaj Lasse Schou lukker nu selv sit første selskab ned.

IT Support Danmark var det først annoncefirma, hvor danske virksomhedsejere stiftede bekendtskab med den nu bedrageridømte Lasse Schou.

Nu lukker han selv selskabet ned.

Lasse Schou har nemlig overtaget rollen som likvidator for selskabet, efter den tre måneders proklamafrist er udløbet. Det vil sige den periode, hvor virksomheder kan anmelde krav.

Han blev i sommer dømt for bedrageri ved Københavns Byret, og fik frataget retten til at drive virksomhed oven i to års ubetinget fængsel. Sagen er nu anket, men han har dog alligevel valgt at lukke It Support Danmark.

Det får dog ikke Håndværksrådet, der har været aktiv i kampen mod annoncehajer, til at juble.

- Jeg tror ikke, at det kommer til at betyde alverden. It Support Danmark var hans første virksomhed, men mange af aktiviteterne er for lang tid siden blevet flyttet over i andre selskaber, forklarer jurist ved Håndværksrådet Jeppe Rosenmejer.

Siden dommen i sommer har der på overfladen været relativt stille omkring Lasse Schous person. Hans andet selskab Danske Telesupport har flyttet adresse til Fyn og har ikke været særlig aktiv.

Til gengæld har Håndværksrådet fået en hel del henvendelser på et selskab, der hedder Telefonbøgerne. Selskabet har bestyrelsesformanden fra Dansk Telesupport, som stifter og den tidligere salgsdirektør i Dansk Telesupport er administrerende direktør.

Samtidig er det Holdingselskab, der ligger over Telefonbøgerne ejet af Lasse Schous kæreste.

- Officielt hører vi ikke meget til ham, men pålidelige kilder fortæller os, at han er tilknyttet selskabet som konsulent, siger Jeppe Rosenmejer.