BB Electronics får overskud på 20 mio. kr.

Elektronikkoncernens årsregnskab er ikke klar endnu. Men koncernen sender signaler om, at det går godt - trods global finanskrise

Læs mere
Fold sammen
To måneder inden det endelige årsregnskab er klar, er elektronikproducenten BB Electronics i Horsens ude med det glade budskab om overskud.

Resultatet af primært drift ender med 50-55 mio.kr., fortæller administrerende direktør Knud Andersen til Horsens Folkeblad.

Der bliver tale om et overskud før skat på 18-22 mio. kr. og en soliditetsgrad på 30-35 procent, tilføjer han.

Når Knud Andersen går ud med tallene nu, er det for at sende signalet om, at det - trods en global finanskrise - går godt hos BB Electronics.

- Vi er en stærk og solid partner, pointerer han.

Knud Andersen forklarer, at de positive resultater skyldes en række effektiviseringer og investeringer i produktionsudvidelser samt vækst og udvikling sammen med nye og eksisterende kunder.

BB Electronics har cirka 900 medarbejdere på fabrikker i Horsens, Give og i Suzhou i Kina. Det er cirka 50 færre end for et år siden og skyldes effektiviseringer.

Virksomheden stå godt rustet til vækst efter at have arbejdet med et Lean-projekt.

BB Electronics er underleverandør af avanceret elektronik til blandt andet industri- og telekommunikation samt til producenter af medicoudstyr. Hovedaktionær er Axcel.