Barkonge udvider sit imperium

(ARKIV) Adam Falberts 'Rekon Group' køber 18 barer fra NOX Network. Fold sammen
Læs mere
Foto: Michael Bothager

Koncepter som A-Bar, Heidi's Bier Bar, Den Glade Gris og Hornsleth Bar er tilsyneladende ikke nok for Adam Falbert.

I hvert fald har den danske barkonge tilføjet yderligere 18 barer fra bar- og diskoteksnetværket NOX Network til sin nattelivskoncern, Rekom Group.

Det betyder, at Adam Falbert nu også er ejer af barer såsom Temabar, Tartan Pub og Eske's, der er beliggende i Vejle. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

NOX Networks direktør, Michael Schrøder, har i forbindelse med salget desuden solgt sine ejerandele og træder ind som partner i Adam Falberts Rekom Group.

»Det er med blandede følelser. Mærkeligt, fordi jeg har arbejdet med NOX Network i så mange år, men det bliver også spændende at blive en del af Rekom. Det bliver forhåbentlig også udviklende for NOX, hvor en ny skal træde til og komme med nye idéer,« siger Michael Schrøder til det lokale medie.

Adam Falbert er administrerende direktør i Rekom Group. I 2018 solgte han størstedelen af livsværket og kunne - ifølge Finans - derefter kalde sig trecifret mangemillionær.

Adam Falbert ejer dog stadig omkring 20-25 procent af virksomheden, som blandt andet står bag cirka halvdelen af beværtningerne i drukgaden Jomfru Ane Gade i Aalborg.

Det er uvist, hvor meget Rekom Group har betalt for NOX Networks 18 barer.