B&O får stort lager i Herning

AV-industrien. En række decentrale lagre bliver nu samlet i ét distributionscenter på 20.000 kvadratmeter.

Bang & Olufsen har besluttet at samle en række decentrale lagre i ét stort, effektivt distributionscenter ved Herning. Struer-virksomheden lejer sig ind i et nyt lagerbyggeri på 20.000 kvadratmeter, som forventes at kunne tages i brug hen over sommeren 2008.

- Vi forventer fortsat vækst, og vi må erkende, at det ikke er effektivt at have vores lageraktiviteter spredt på flere forskellige steder forholdsvis langt fra hinanden, forklarer direktør John Bennett-Therkildsen, Bang & Olufsens Operations.

I takt med virksomhedens vækst er Bang & Olufsen gennem årene blevet mere og mere afhængig af eksterne lejemål for at sikre den nødvendige lagerkapacitet, men nu ønsker Bang & Olufsen at sikre en samlet løsning.

- Vi har arbejdet med flere muligheder for en placering af et distributionscenter og er kommet frem til, at det mest optimale er, at vi lejer 20.000 kvadratmeter tæt ved motorvejen i Herning, siger John Bennett-Therkildsen.

Beslutningen om at samle lagerkapaciteten de små 60 kilometer sydøst for hovedkvarteret i Struer hænger blandt andet sammen med grundlæggende og tiltagende pladsproblemer ved Bang & Olufsen i Struer.

- Med den valgte løsning får vi bedre plads til råvarer og halvfabrikata i de eksisterende bygninger i Struer, siger John Bennett-Therkildsen.

jc