Ballade i RTX-bestyrelse

En ny formand og næstformand er på plads i RTX Telecoms bestyrelse. Det sker efter, at tre bestyrelsesmedlemmer er stoppet i protest mod samarbejdsklimaet.

Læs mere
Fold sammen
Sammenblanding af interesser og manglende vandtætte skodder betød, at selskabsledelsen ikke var ordentlig i RTX Telecom med hjemsted i Nørresundby. Det siger den tidligere bestyrelsesformand Poul Lind, der sammen med to andre bestyrelsesmedlemmer er stoppet i protest.

- Det synes jeg ikke, den er, nej. Så det må jeg være klar i spyttet og sige. Og det er jo ikke kun mig. Vi er jo tre, som synes, at den her form for selskabsledelse må vi overlade til andre, siger han til RB-Børsen.

De to bestyrelsesmedlemmer, der ifølge Poul Lind ikke kan forvalte deres kasketter som bestyrelsesmedlemmer, storaktionærer og direktionsmedlemmer ordentligt er Jens Hansen og Jens Toftgaard Petersen. De to har konstitueret sig som henholdsvis ny formand og ny næstformand for bestyrelsen frem til den 28. januar, hvor der på generalforsamlingen kan foretages ordinært valg til bestyrelsen. De to er stiftere af selskabet.

Direktør i RTX Telecom Tage Rasmussen har ikke de store kommentarer til den dramatiske udvikling ud over at "det ikke var den bedste nytårsgave at få". Han afslører over for RB-Børsen, at der har været talt om en udvikling hen over julen, og at beslutningen faldt på et bestyrelsesmøde fredag.

/ritzau/