B & O overdrager elektronikfabrik til Flextronics

Den danske producent af eksklusivt tv-og audioudstyr, Bang & Olufsen, overdrager inden 1. juni sin elektronikfabrik i Skive til den internationale elektronikvirksomhed Flextronics. Overdragelsen er en del af en femårig produktionsaftale, og Flextronics vil overtage såvel bygninger som materiel og medarbejdere. Flextronics bliver hermed B & Os største underleverandør af avancerede elektroniske dele.

- Med Flextronics er vi sikre på at have en udviklings- og produktionspartner, der forstår og anerkender elektronikfabrikkens styrker ,og som ønsker at videreudvikle dem, siger koncerndirektør Peter Thostrup fra Bang & Olufsen.

Aftalen ventes at give Flextronics en årlig omsætning på omkring 500 millioner kroner. Til gengæld køber Flextronics bygninger og varelager for omkring 96 millioner kroner fra B & O.

Overdragelsen får ikke umiddelbart nogen betydning for Flextronics afdeling i Pandrup i Nordjylland. Her har 500 af de 1000 ansatte fået fyresedler, men der arbejdes fortsat på at finde nye investorer.

/ritzau/