Annoncehaj flytter ind i fynsk kontorhotel

Fupfirma. Det berygtede annoncefirma Dansk Telesupport flytter nu adressen til Odense, hvor de skal dele kontorfællesskab med en række virksomheder.

I august måned blev direktør for Dansk Telesupport Lasse Schou dømt for bedrageri i byretten i København. Lige siden har det berygtede annoncefirma holdt lav profil.

Dommen lød på to et halvt års ubetinget fængsel, der efterfølgende er blevet anket. Men der er sket ændringer i Dansk Telesupport. Selskabet har nu ændret navnet til det mere anonyme D T S a/s og har skiftet adresse hele to gange siden dommen i august. Først blev kontoret på Vesterbrogade skiftet ud med et kontor i Lyngby og netop i disse dage rykker virksomheden igen teltpælene op og flytter til fredelige Fyn.

Annoncefirmaets nye skjul bliver i hotelkontoret Localoffice.com, der er placeret tæt på hovedbanegården i Odense. Her kommer Lasse Schou til at dele adresse med godt et dusin danske virksomheder.

Stille om Dansk TelesupportFlytningen kan være led i den mere stille tilværelse som Dansk Telesupport gar tillagt sig efter straffesagen.

Hos Håndværksrådet bekræfter chefjurist Peter Andersen, at organisationen ikke længere modtager aktuelle henvendelser fra medlemmer, der er blevet kontaktet af Dansk Telesupport.

- Det vi har hørt er faktisk, at Dansk Telesupport er i gang med at forhandle forligsaftaler på plads med virksomheder, der har rejst krav om erstatning. Flere virksomheder har ventet på domsfældelsen i straffesagen og er nu kommet ud af busken for at søge erstatning, siger Peter Andersen.

Men selvom alt tyder på, at Dansk Telesupport har sat sit traditionelle virke på stand by de seneste måneder, betyder det ikke, at de ansatte i annoncefirmaet sidder stille.

Nyt selskab kører ufortrødent videreFor umiddelbart efter dommen i august måned så et nyt næsten identisk selskab dagens lys. Telefonbøgerne ApS har overtaget kontoret på Vesterbrogade og består af de samme ansatte som var i Dansk Telesupport. Det selskab hører Håndværksrådet en masse til for tiden.

- Det vi oplever er, at alt aktivitet er lagt over i Telefonbøgerne, der har stort det den samme ledelse og sælgerne er også gengangere, siger Peter Andersen.

Telefonbøgernes direktør er Christian Johansen, der kommer fra Dansk Tele Supports ledelse, hvor han frem til august måned besad stillingen som økonomidirektør.

Da Telefonbøgerne blev registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den første juni i år, var den anførte adresse en anden end Vesterbrogade. Det var derimod den tidligere bestyrelsesformand i Dansk Tele Support Nikki Winther-Fribæks privatadresse. Han forlod Dansk Tele Supports bestyrelse i maj i år og helt frem til den 10. august i år sad han i bestyrelsen i søstervirksomheden IT Support Danmark.