Aerospace-planer er upåvirket af direktørskift

FLS Aerospace har udnævnt Mike Humphreys som afløser for Stephen Henderson. De planlagte rationaliseringer gennemføres.

Stephen Hendersons beslutning om at forlade direktørposten i FLS Aerospace kommer ikke til at påvirke den planlagte opstramning af selskabet, og den ventes heller ikke at sinke processen. Det mener adm. direktør i FLS Industries, Peter Assam, selv om den igangværende turnaround i Aerospace, som er datterselskab af FLS Industries, nærmest er Hendersons værk.

»Det får ingen betydning for vores planer med Aerospace. De planer, vi har, kører uanfægtet videre. Ledelsen stod helt og holdent bag planerne,« siger Peter Assam.

Det er fortsat meningen at stramme forretningsgangene i FLS Aerospace op, for siden at sælge selskabet, hvis en seriøs køber melder sig.

»Man kan altid håbe, at der kommer en køber med en stor pose penge, men et salg vil kun ske på for os tilfredsstillende vilkår,« siger Peter Assam og afviser pure, at Hendersons afgang har noget med en eventuel køber at gøre.

I første omgang har FLS-ledelsen udnævnt Mike Humphreys som afløser for Stephen Henderson indtil en ny administrerende direktør er fundet.

Peter Assam vil dog ikke udelukke, at Humphreys får lov at beholde jobbet. Adspurgt, hvor vidt FLS vil finde en ny direktør i koncernen, svarer Assam: »Det kan man ikke vide. Det kan være den nuværende løsning går over og bliver permanent. Vi vil vurdere de resultater, der nås i den periode, som kommer.« RB-Børsen