Vil du lytte videre?
Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.
Allerede abonnent? Log ind
Skift abonnement
Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.
Hov, giv os lov at afspille podcasten. Den er klar, når du har klikket ‘Tillad alle’
Det oplyser Fødevarestyrelsen.
"Pølserne kan give kvalme, opkast og diarré. Forbrugere, der har købt varen, bør kassere varen eller levere den tilbage til butikken," lyder opfordringen.
Holdbarhedsdatoerne på pølsepakkerne er fra 01.05.2007 - 12.06.2007.
Pølserne er fremstillet af virksomheden "Société Oriental Kitchen", Frankrig.
"Det giftstof, som er fundet i pølserne, er dannet af Staphylokok-bakterier. Symptomerne på forgiftning opstår inden for få timer efter man har spist produktet, og viser sig ved kvalme, voldsom opkastning, mavekramper og diarré," skriver styrelsen.