AaB bliver medejer af butikker i Nordjylland

Det nordjyske fodboldflagskib AaB bliver partner i otte detailbutikker i Nordjylland inden for sportstøj og sportsartikler. Det oplyser Aab i en meddelelse til fondsbørsen.

Hos den børsnoterede nordjyske sportskoncern Aab har man større ambitioner end kun Superliga-fodbold. Forretningen skal udvides og skal ikke kun afhænge af aktiviteterne i de fire sportsgrene fodbold, håndbold, basket og ishockey.

Og som en naturlig del af den udvikling har Aab købt sig ind i otte sportsmasterbutikker i Nordjylland inden for sportstøj og sportsartikler. Med virkning fra 1. januar 2007 har Aab købt sig ind som ligeværdig partner i Lars Bo Christensens selskab Sport Nord.

- Transaktionen er for AaB's vedkommende begrundet i dels ønsket om at placere kapital ud fra et attraktivt forrentningskrav, dels at udvide selskabets forretningsgrundlag og et samtidigt ønske om at opnå yderligere fordele ved at gøre koncernens interesser endnu mere synlige - og endnu bedre forankret i hele Nordjylland, skriver Aab i en meddelelse til fondsbørsen.

Lars Bo Christensen fortsætter som administrerende direktør i selskabet Sport Nord, hvor der i 2007 er budgetteret med en omsætning på over 70 mio. kr.

- Aktiviteten forventes at påvirke AaB's 2007 regnskab med et mindre positivt resultat, da dette første år samtidig bruges til indkøring og samkøring af de forskellige forretningsenheder.

Hovedpunkterne for samarbejdet er aftalt, og transaktionen vil blive effektueret ved månedens udgang med tilbagevirkende kraft fra 1. januar 2007 under forudsætning af tilfredsstillende due dilligence, skriver Aab.

RB-Børsen