23/1: Brøndby-formand: Vent og se

Brøndby-formanden Ejvind Sandal har et klart budskab til skeptikerne: "Der er kun én ting at sige om vores handlekraft i forhold til de nye planer - vent og se".

Brøndby I.F´s storstillede planer om at udvikle området omkring Brøndby Stadion til et feriecenter, eller et aktivitetscenter, bliver ikke et nyt flop, ligesom klubbens planer om at være operatør på multiarenaen H.C. Andersen Arena i Høje Taastrup.

Det garanterer bestyrelsesformand Ejvind Sandal, der i øvrigt ikke mener, man kan bebrejde Brøndby, at arenaen aldrig blev til noget.

"Developerne bag arenaen havde svært ved at skaffe pengene og gik så konkurs. Og sandsynligheden for, at projektet bliver samlet op, er ikke stor. Men vi regner ikke med den. Men det er jo ikke Brøndbys fejl, Brøndby skulle blot være operatør," siger Sandal til Business.dk.

"Så jeg forstår ikke, hvis nogen er skeptiske p.g.a. den specifikke sag. Der er kun én ting at sige om vores handlekraft i forhold til de nye planer - vent og se," lyder det fra bestyrelsesformand Ejvind Sandal

Han forklarer, at investeringerne i alle de nye aktiviteter omkring Brøndby Stadion slet, slet ikke kommer i nærheden af de 100 mio. kr., som klubben netop har investeret i stadion.

"Vi skal jo ikke ud og lave anlægsinvesteringer, men i højere grad investere i organisationen, så vi kan tjene nogle penge på det her. Derudover skal vi have en række partnere tilknyttet planerne, da vi ikke selv er de bedste til at drive eksempelvis en tandplejeklinik. Men vi kommer da til at investere et millionbeløb i projektet over de næste tre-fire år," siger Ejvind Sandal.

Hvad forventer I at komme til at tjene på det?

"Vi regner med at det fra dag 1 løber rundt. Det bliver ikke nødvendigvis en meget stor indtægtskilde, men hvis vi kan lokke 3000 mennesker ud på Brøndby Stadion en tirsdag aften , og de hver især bruger 100 kr., så er det godt. Men det kan måske også kombineres med nogle aktionærfordele, Vi har 20.000 aktionærer, som vi godt vil muntre lidt op," siger Ejvind Sandal.

Bestyrelsesformanden ser dog de helt store indtægtsmuligheder i forbindelse med storkampene på Brøndby Stadion, hvor en stigning i tilskuerantallet på 20 pct. for alvor vil kunne forbedre indtjeningen.

"Det er det, der binder det hele sammen," siger Ejvind Sandal.