1.600 danskere berøres af strejke på Mallorca

Lørdag strejker sikkerhedspersonalet i Mallorca Lufthavn. Det er en af de store rejsedage på den spanske ø, så mange danskere må forberede sig på forsinkelser.

Sikkerhedspersonalet i lufthavnen på Mallorca vil have bedre løn og arbejdsforhold, og det betyder formentligt, at charterferiens ud- eller hjemrejse bliver forsinket for omkring 1.600 danskere lørdag. Det spanske sikkerhedspersonale i lufthavnens security strejker på en af årets store rejsedage.

- Der er 12- 13 fly med omkring 1.600 danskere, der skal til eller fra Mallorca lørdag. De vil blive berørt af strejken, siger salgsdirektør Stig Elling fra Star Tour.

Han understreger, at der højst sandsynligt ikke bliver tale om aflysninger, men at de rejsende må pakke en del tålmodighed med i bagagen. Det gælder dog især dem, der skal hjem fra Mallorca.

Alle passagerer skal møde op i lufthavnen til de oprindelige tider. Sidste lørdag strejkede flyvelederne på Mallorca, hvilket resulterede i forsinkelser og lange køer, men ingen aflysninger, siger Stig Elling.

/ritzau/