Bondam betaler selv cykeltur

Teknik- og miljøborgmester Klaus Bondam (R) vil nu selv betale for sin cykeltur til Paris med "Team Rynkeby".

Klaus Bondam må nu selv punge ud for sin cykeltur efter massiv kritik. Fold sammen
Læs mere
Foto: Arkivfoto: Nils Meilvang
Klaus Bondam, Teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, vil nu tilbagebetale de 10.000 kroner, det kostede Københavns Kommune, at han deltog i velgørenhedscykelløbet "Team Rynkeby".

- Det har været vurderingen, at min deltagelse i Team Rynkeby kunne bidrage til markedsføringen af København som international cykelby, og det mener jeg fortsat. Men jeg er ikke interesseret i, at Rynkeby-turens gode formål bliver overskygget af denne sag. Derfor har jeg besluttet selv at betale mit deltagergebyr på 10.000 kr., siger Klaus Bondam i en pressemeddelelse.

Klaus Bondam langer samtidig ud efter pressen og de politiske modstandere på Københavns Rådhus.

- Det er tydeligt for mig, at det her er blevet en god historie for pressen i en agurketid. Derudover mener jeg, at der er gået valgkamp i den for politiske modstandere med hvem jeg ikke deler grundlæggende holdninger om hvordan byen skal udvikle sig. De har brugt den her anledning til at skyde på min person og min poltik som bl.a. handler om at skabe gode forhold for cyklister og fodgængere i København. Jeg er ikke interesseret i at diskutere denne sag yderligere. Lad os i stedet fokusere på en reel og substantiel politisk debat, siger Klaus Bondam.