Wegner er tilbage

En virkelig god sofa er en investering, du kan glæde dig over hver eneste dag. En af de producenter, der står stærkest på både kvalitet, design og holdbarhed er Eilersen. Igennem mere end 50 år har Jens Juul Eilersen gjort sit for at forbedre komforten og æstetikken, og nu forener han igen de to i sofaen Ash, som har dobbeltfunktion: sofa og seng. Komforten er i top i sædepuderne, så kroppen kan finde næsten samme hvile som i en seng, så du har plads til overnattende gæster. Her er den vist i tekstil, men den fås også i læder. Ash sofa 240x98 cm fra Eilersen, 27.242 kr. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Blød tekstur

Den nye plaid fra Georg Jensen Damask hedder Cosy Cotton, og navnet fortæller stort set historien om den lette og bløde plaid. Den er vævet i 100 pct. bomuld, så du kan ligge med tæppet helt oppe under hagen, uden at det kradser. Cosy Cotton har en lidt grovstrikket tekstur, som giver den et flot spil til det fine mønster. Den fås i to farver, grå og navy, og måler 130x180 cm.

Cosy Cotton plaid fra Georg Jensen Damask, 990 kr.

Wegner er tilbage

Mange designelskere går ofte efter det mest originale. Og nu kan alle få fingre i Hans J. Wegners originale farver, seks styk for at være præcis. Selv om vi ofte forbinder dansk designs guldalder med nedtonede nuancer, spillede kærlighed til farver – eller snarere: kærlighed til de rette farver – en vigtig rolle gennem Wegners virke som møbelarkitekt. Farver skulle ifølge arkitekten understrege møbelkunstens fine linjer, spille op til en polstring og skabe blikfang i et rum. Derfor er producenten Getama, farvefirmaet Flügger og Hans J. Wegners familie gået sammen om at genskabe de originale farver. Flügger har fået udleveret samtlige af Wegners egne prøver, opstrøg og farvefragmenter og bedt deres laboratorium om at arbejde sig frem til deres udgangspunkt. Alle farver er blevet til i tæt samarbejde med Wegners Tegnestue og føjer et ny kapital til historien om en af Danmarks mest kendte møbelarkitekter. De seks farver – orange, blå, kaki, opal, sort, hvid – fås på gyngestolen Nøglehullet, som Wegner tegnede i 1967. »Dengang Nøglehullet blev lanceret, fandtes den i de seks farver. Dem vil vi gerne tilbyde folk igen, da vi synes, det giver merværdi til stolene, at de kan fås i de originale farver,« fortæller Getamas direktør, Jesper Temp.

Nøglehullet af Hans J. Wegner fra Getama, 18.300 kr.

Mange designelskere går ofte efter det mest originale. Og nu kan alle få fingre i Hans J. Wegners originale farver, seks styk for at være præcis. Selv om vi ofte forbinder dansk designs guldalder med nedtonede nuancer, spillede kærlighed til farver – eller snarere: kærlighed til de rette farver – en vigtig rolle gennem Wegners virke som møbelarkitekt. Farver skulle ifølge arkitekten understrege møbelkunstens fine linjer, spille op til en polstring og skabe blikfang i et rum. Derfor er producenten Getama, farvefirmaet Flügger og Hans J. Wegners familie gået sammen om at genskabe de originale farver. Flügger har fået udleveret samtlige af Wegners egne prøver, opstrøg og farvefragmenter og bedt deres laboratorium om at arbejde sig frem til deres udgangspunkt. Alle farver er blevet til i tæt samarbejde med Wegners Tegnestue og føjer et ny kapital til historien om en af Danmarks mest kendte møbelarkitekter. De seks farver – orange, blå, kaki, opal, sort, hvid – fås på gyngestolen Nøglehullet, som Wegner tegnede i 1967. »Dengang Nøglehullet blev lanceret, fandtes den i de seks farver. Dem vil vi gerne tilbyde folk igen, da vi synes, det giver merværdi til stolene, at de kan fås i de originale farver,« fortæller Getamas direktør, Jesper Temp. Nøglehullet af Hans J. Wegner fra Getama, 18.300 kr. Fold sammen
Læs mere

Hverdagens luksus

En virkelig god sofa er en investering, du kan glæde dig over hver eneste dag. En af de producenter, der står stærkest på både kvalitet, design og holdbarhed er Eilersen. Igennem mere end 50 år har Jens Juul Eilersen gjort sit for at forbedre komforten og æstetikken, og nu forener han igen de to i sofaen Ash, som har dobbeltfunktion: sofa og seng. Komforten er i top i sædepuderne, så kroppen kan finde næsten samme hvile som i en seng, så du har plads til overnattende gæster. Her er den vist i tekstil, men den fås også i læder.

Ash sofa 240x98 cm fra Eilersen, 27.242 kr.

Moderne opalskærme

Ferm Living har skabt Collect Lighting-serien, et udskifteligt lampesystem, som giver dig mulighed for at skabe nye udtryk i dit hjem, når det passer dig. Denne sæson har de tilføjet en ny stil til serien, nemlig tre lampeskærme af uigennemsigtigt opalglas, som er inspireret af 1600-tallets Venedig. De giver et klassisk, men moderne udtryk til din indretning. Collect Lighting-serien er som nævnt et samlesæt, hvor du vælger din foretrukne lampeskærm og den ønskede pendel for til sidst at runde af med seriens messingring og skabe det design, der passer til dit hjem.

Opal-lampeskærme fra Ferm Living, fra 599 kr.

Ferm Living har skabt Collect Lighting-serien, et udskifteligt lampesystem, som giver dig mulighed for at skabe nye udtryk i dit hjem, når det passer dig. Denne sæson har de tilføjet en ny stil til serien, nemlig tre lampeskærme af uigennemsigtigt opalglas, som er inspireret af 1600-tallets Venedig. De giver et klassisk, men moderne udtryk til din indretning. Collect Lighting-serien er som nævnt et samlesæt, hvor du vælger din foretrukne lampeskærm og den ønskede pendel for til sidst at runde af med seriens messingring og skabe det design, der passer til dit hjem. Opal-lampeskærme fra Ferm Living, fra 599 kr. Fold sammen
Læs mere

Feminin opbevaring

Opbevaringsglasset Scala blev lanceret for 25 år siden som en mere elegant version af det klassiske patentglas. Nu har Holmegaard lanceret en nyfortolkning af Scala, der har fået en mere feminin formgivning, men beholdt sine funktioner med patentlukning og praktisk måleskala støbt ind i glasset. I forbindelse med relanceringen suppleres glasflasken og de fire glasbeholdere med matchende drikkeglas.

Scala opbevaringsglas fra Holmegaard, 99,95-199,95 kr.