Vi vil have udemøbler indendørs - og omvendt

Vi bruger mere og mere krudt på at få vores havemøbler til at mime inventaret inden døre. Det betyder, at der kommer flere produkter, som æstetisk og kvalitetsmæssigt både kan bruges indenfor og ude i blæst og regn.

Moments loungesofa fra Cane-line til tre personer 82x80x220 cm med QuickDry hynder, der tørrer på en time efter regn, 13.500 kr. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det kan hurtigt gå hen og blive småpebret at skulle investere i et lækkert loungearrangement til stuen og i et andet til terrassen. Medmindre du tænker smart og går efter et sæt, der kan rykkes ud i sommerhalvåret og retur ind i varmen, når den første efterårsstorm og rusk sætter ind. I disse år udvikles der konstant nye, smarte materialer med overfladebehandlinger, der gør det muligt for både træsorter og tekstiltyper at kunne klare stride byger og lidt nattefrost, uden at de rent æstetisk bliver klodsede at se på.

Møbler, der holder både funktionelt og æstetisk inde og ude er et voksende marked, og skulle din rattanstol få lidt patina af solen, gør det ikke så meget, for en anden tendens er praktisk nok, at vi gerne vil have møbler med hak, slid og historier både i stuen og på terrassen.

Det siger sig selv, at det ikke blot er billigere at genbruge dine møbler inde og ude, men også en bæredygtig indretningsstil, som bestemt er værd at skrive dig bag øret.

Få inspiration til møbler, der fungerer både indenfor og udenfor, i billedgalleriet herunder:

Alona kurvemøbel med enkle linjer i rattan 67x94x92 cm fra Broste Copenhagen, 2.295 kr. Fold sammen
Læs mere

Forhandlere: