Ugens bedste tendenser

Vi guider dig til denne uges fineste boligtendenser.

Skab
Skab fra Ikea: Stockholm 2017 rattanskab fra Ikea, 2.999 kr. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR

Hvis du kun køber én ting, så lad det være dette skab fra Ikea. Måske verdens pæneste skab. Ja, det lyder af meget, men ikke desto mindre føles det som om, at rattanskabet fra Ikeas nye Stockholm-kollektion er præcis det. Den første Stockholm-kollektion blev lanceret i 1984. Hver kollektion er unik og anderledes fra den tidligere, men fælles for kollektionerne er en ambition om at skabe smukt skandinavisk design af høj kvalitet – både når det handler om form, funktion og materialer. Dette års kollektion består af 47 produkter og bygger på samme ambition. Skabet måler B93xD45xH122 cm. Kollektionen fås i Ikea fra 7. april, og vi gætter på, at du skal være hurtig.

Stockholm 2017 rattanskab fra Ikea, 2.999 kr.

Smukke puder

Giv din sofa en skarp opdatering med de nye puder fra The Apartment. Bland farver og mønstre, som måske ikke umiddelbart ‘passer sammen’, men alligevel tilsammen skaber et eklektisk og superfint look.

Puder fra The Apartment, 40x40 cm 1.600 kr., 50x50 cm 1.800 kr.

Puder fra The Apartment, 40x40 cm 1.600 kr., 50x50 cm 1.800 kr. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Bakke til det hele

Der er et nyt dansk brand på gaden. Det har fået navnet Silo-Design, og de har netop lanceret Silo-bakken, der er et nyt bud på en bakke, der både er funktionel – nem at gribe fat i – og dekorativ. Den har fine detaljer som elegante fingertapsamlinger i egetræ og ahorn og en lækker, lakeret overflade. Bakken fås i tre størrelser, der kan købes hver for sig og implementeres i hinanden. På den måde kan den være et dekorativt element, hvor du kan skabe stillebener med dine fineste nips-sager, eller den kan bruges helt praktisk til morgenmad på sengen.

Silo-bakke fra Silo-Design, 799-1.199 kr.

Silo-bakke fra Silo-Design, 799-1.199 kr. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Bordeaux elegance

Den dybe bordeaux er et glimrende og mere varmt alternativ til sort. Den har længe hittet i modebilledet og er langsomt ved at gøre sit indtog i boligindretningen. Den elegante farve er superfin på denne nye bordlampe fra Margit Brandt.

Bordlampe med skærm fra Margit Brandt, 999,95 kr.

Bordlampe med skærm fra Margit Brandt, 999,95 kr. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Relanceret stel

Hvis du er på udkig efter et rent og klassisk stel, så tag et kig på Broste Copenhagens Copenhagen-stel. Det blev lanceret i 2011, men nu har firmaet tilføjet nye produkter og relanceret stellet. Det består nu af 17 dele med tallerkener, skåle, fade og krus.

Copenhagen stel fra Broste Copenhagen, 39-504 kr. pr. del

Copenhagen stel fra Broste Copenhagen, 39-504 kr. pr. del Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Filmstjernestil på badeværelset

Vi kender dem alle sammen, de mange spots omkring et spejl, som giver et lækkert og filmstjerneagtigt udtryk. Tom Dixon har nu skabt Spot-serien, som giver dig mulighed for at få lidt stjernedrys hver eneste morgen. Serien består af en række lamper i kobberbelagt rustfrit stål med massiv glaslinse og integreret LED-pære, og de er skabt specielt til vådrum.

Spots fra Tom Dixon, 2.350-3.450 kr. pr. stk.

Spots fra Tom Dixon, 2.350-3.450 kr. pr. stk. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Forhandlere:
Broste Copenhagen: Brostecopenhagen.com
Ikea: Ikea.com
Margit Brandt: Bahne.dk
Silo-Design: Silodesign.dk
The Apartment: Theapartment.dk
Tom Dixon: Roomstore.dk