Tag dit hjem tilbage til 70erne med lyst lærred

Lyst lærred er som skabt til den skandinaviske indretning, og samtidig bringer det tankerne hen på 1970ernes akademikerhjem. Og det er ikke så tosset.

Lærred og træ går smukt sammen, og ud fra den devise har Skovshoved Møbelfabrik lavet en loungestol og en daybed, der passer perfekt i den skandinaviske æstetik. Foto: PR. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kaare Klints klassiske safaristol blev designet i 1933, men den er så godt designet, at den er tidløs og den dag i dag stadig er populær. Lige nu er den bedste version den i lyst lærred, og det er ikke tilfældigt. Lyst lærred og kanvas i lyse og beige nuancer rammer nemlig plet ned i den skandinaviske æstetik og nordiske stil, som længe har været populær i indretningen og ikke ser ud til at være på retræte. Og ikke nok med det. Det lyse lærred og kanvas har nemlig også tydelige referencer til 1970erne og akademikerhjem, en anden stor indflydelse, vi har set på boligfronten de sidste år.

Giv dit eget hjem små indslag af 1970erne og Skandinavien i form af puder, duge eller en magasinholder, eller sats lidt mere, og investér i en smuk og tidløs safaristol, daybed eller bænk.

Find inspiration til indretning i den tidløse stil i billedgalleriet herunder:

Vægopbevaring 27x100 cm fra Ferm Living, 999 kr. Fold sammen
Læs mere