Smart, dansk designet bakkebord

Danske Signe Wirth Engelund har designet et praktisk og multifunktionelt bord.

Table tray
Tray Table består af en pulverlakeret stålplade med en egetræskant, og den runde bakke er fastgjort til benene med magneter. Fold sammen
Læs mere

Danske By Wirth er grundlagt af Signe Wirth Engelund, og hidtil har vi kunnet få fingre i boligtilbehør i rene, taktile materialer og rene snit. Nu lancerer designeren sit første møbel, nemlig det multifunktionelle bord, Tray Table.

For Signe Wirth Engelund er et bord ikke bare et bord. På samme måde som designeren har formået at give en lidt udskældt sag som køkkenrulleholderen en ny dimension, gentager hun nu succesen med bakkebordet.

Benene kan nemt klappes sammen, hvis pladsen er trang, og bakkebordet fungerer som ekstrabord til særlige lejligheder. Fold sammen
Læs mere

Tray Table består af en pulverlakeret stålplade med en egetræskant, og den runde bakke er fastgjort til benene med magneter. Benene kan nemt klappes sammen, hvis pladsen er trang, og bakkebordet fungerer som ekstrabord til særlige lejligheder. Selve bakken har en fordybning, som du kan lægge tre forskellige typer boards i: Oak, Black Stone og Grey Tone Mirror. Hvert board giver bakken et nyt udtryk, så du hurtigt kan variere bordet, men samtidig kan du forvandle boardet til et serveringsbræt til ost, drinks eller blot til et lille stilleben af dit favorit-nips. Benene er lavet i eg, og bordet leveres som standard med serveringsfad i Oak, mens fad i Black Stone og Grey Tone Mirror kan tilkøbes for 249-390 kr. pr. stk. Måler H46cm/Ø44 cm.

Tray Table fra By Wirth koster 2.099 kr.

Læs mere: Kunstige blomster er hippe igen

Læs mere: Rene linjer med et strejf af farve