Sild, sofa og skræddersyet køkken

Hvis du ikke er så heldig at bo i en bolig, der er udstyret med smuk sildebensparket, så fortvivl ikke. Det kan du nemlig få, også uden at sprænge budgettet. Du kan nemlig få sildebensparketgulvet Paris, som er lavet i laminat og lægges med et enkelt kliksystem. Gulvet kræver minimal vedligeholdelse, og det kan lægges oven på et eksisterende gulv. Du kan også vælge et lyddæmpende underlag, som reducerer støj. Paris sildebensparket i laminat fås i to design. Sildebensparket i laminat fra Garant, fra 319 kr. pr. kvm. Fold sammen
Læs mere

Skræddersyet køkken

Hvis du vil have godt håndværk og et personligt køkken, er et snedkerkøkken vejen frem. Netop de to elementer forenes hos Det Mondæne Skur, som er resultatet af Pia Aardestrup og snedkeren Morten Rud-Petersens fælles passion for at skabe og bygge. Det Mondæne Skur er specialister i at skræddersy højkvalitetskøkkener til lige præcis det individuelle køkken. Her tænkes ikke i køkkenet alene, men de skaber det køkken, der passer til rummet, husets stil og den enkeltes ønsker, og der er ikke noget der hedder standardmål, for alt fremstilles fra bunden i Frederiksbergværkstedet Copenhagen Kitchen. Det viste køkken er lavet til en familie i en ældre lejlighed på Christianshavn.

Forrammekøkken med stålbordplade som vist fra Det Mondæne Skur, ca. 175.000 kr.

Hvis du vil have godt håndværk og et personligt køkken, er et snedkerkøkken vejen frem. Netop de to elementer forenes hos Det Mondæne Skur, som er resultatet af Pia Aardestrup og snedkeren Morten Rud-Petersens fælles passion for at skabe og bygge. Det Mondæne Skur er specialister i at skræddersy højkvalitetskøkkener. Her tænkes ikke i køkkenet alene; de skaber det køkken, der passer til rummet, husets stil og den enkeltes ønsker. Der er ikke noget der hedder standardmål, for alt fremstilles fra bunden i Frederiksbergværkstedet Copenhagen Kitchen. Og det endda i præcis de farver, du ønsker dig og med den bordplade, du vil have. Det viste køkken er lavet til en familie i en ældre lejlighed på Christianshavn. Forrammekøkken med stålbordplade som vist fra Det Mondæne Skur, ca. 175.000 kr. Fold sammen
Læs mere

Sildeben på budget

Hvis du ikke er så heldig at bo i en bolig, der er udstyret med smuk sildebensparket, så fortvivl ikke. Det kan du nemlig få, også uden at sprænge budgettet. Du kan nemlig få sildebensparketgulvet Paris, som er lavet i laminat og lægges med et enkelt kliksystem. Gulvet kræver minimal vedligeholdelse, og det kan lægges oven på et eksisterende gulv. Du kan også vælge et lyddæmpende underlag, som reducerer støj.

Paris sildebensparket i laminat fås i to design.

Sildebensparket i laminat fra Garant, fra 319 kr. pr. kvm.

Indret med gulvvaser

Store gulvvaser – jo større, des bedre – skaber en hurtig og smuk forandring i din indretning. Med eller uden blomster eller grene fungerer de som et yderst dekorativt element. Danske A Simple Mess har netop lanceret en række store vaser i tre forskellige størrelser i afdæmpede, bløde nuancer af blå, nude og lime. Brug dem både ude og inde.

Gulvvaser fra A Simple Mess, 578-1.936 kr.

Sofa med tyngde

Der er på alle måder tyngde i Maters første sofa-kollektion, Legacy, der netop er blevet lanceret, med tykt skum og bred, mørkbejdset ramme af FSC-certificeret egetræ. Loungeserien, der også tæller en lænestol, er designet af duoen PEDERJESSEN, der bestod af Søren Pedersen og Lasse Jensen. Men da Søren Pedersen på tragisk vis gik bort ved et hjertestop kort før præsentationen på Milano-messen i april i år, valgte Mater og Lasse Jensen at give kollektionen navnet Legacy (eftermæle) for at ære Søren Pedersen og hans arbejde.

Legacy loungesofa fra Mater, 45.000 kr.

Der er på alle måder tyngde i Maters første sofa-kollektion, Legacy, der netop er blevet lanceret, med tykt skum og bred, mørkbejdset ramme af FSC-certificeret egetræ. Loungeserien, der også tæller en lænestol, er designet af duoen PEDERJESSEN, der bestod af Søren Pedersen og Lasse Jensen. Men da Søren Pedersen på tragisk vis gik bort ved et hjertestop kort før præsentationen på Milano-messen i april i år, valgte Mater og Lasse Jensen at give kollektionen navnet Legacy (eftermæle) for at ære Søren Pedersen og hans arbejde. Legacy loungesofa fra Mater, 45.000 kr. Fold sammen
Læs mere

Nyt liv til prisvinder

Hvis du er på udkig efter en loftlampe, der har et rent og simpelt udtryk, så kig nærmere på Made By Hands prisvindende Porcelight-serie, der blev designet af Erik Magnussen i 1982. Serien er netop blevet udvidet med to nye versioner af pendellamperne P11 og P14. Nyheden består i lampens ophæng, der på den ene udgave er fremstillet i sortoxyderet aluminium med sort ledning, mens den anden udgave fremstilles med poleret messingophæng og hvid ledning. De nye versioner indgår nu i serien, der i forvejen tæller den klassiske udgave med ophæng i børstet stål.

Porcelight lampeserie fra Made By Hand, 1.395-1.695 kr.