Sådan skaber du hygge på badeværelset

Gør dit badeværelse til et sted, du har lyst til at opholde dig, og ikke bare et praktisk rum, ved at bringe lækre sager i afdæmpede farver og naturlige materialer ind.

Mørke farver og naturlige materialer er med til at skabe en rar og underspillet stemning på badeværelset. Her er det Merakis bud på et velværerum. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det er et af boligens mest brugte rum, og ofte tænker vi mere praktisk end æstetisk, når vi indretter det. Med få kneb kan du dog rette op på badeværelset, så det også bliver hyggeligt at være i.

1. Gør rummet til en del af boligen

Tænk badeværelset som en sammenhængende del af din bolig. Badeværelset behøver ikke bare være et sted, der rummer praktiske foranstaltninger. Gør det i stedet til et rum, der ligesom resten af din bolig er indrettet.

2. Brug lidt ekstra penge

Investér i lækre produkter, der højner udtrykket, ligesom du gør i resten af din bolig. F.eks. et fint bomuldstæppe, der kan komme i vaskemaskinen, som et smukkere alternativ til en bademåtte og en fin loftlampe, der ikke er ‘tænkt’ som badeværelseslampe.

3. Brug naturlige materialer

Gå efter naturlige materialer og afdæmpede farver. Træ, bomuld, ruskind, bambus, ler – de naturlige materialer giver ro og en lækker struktur, mens de afdæmpede nuancer skaber hygge og harmoni.

4. De små ting tæller.

Sæt en plante, der kan trives i det lys, du har på badeværelset, i en smuk krukke, eller anskaf et smukt duftlys, der gør dig i godt humør. De små ting gør den store forskel.

5. Skru op for lyden.

Traditionelt set placerer vi musik og radio i stuen og måske i køkkenet, men gør hele oplevelsen af badeværelset rarere ved at sætte en højttaler derud. Så kan du starte morgenen med nyheder eller den musik, der sætter dagen godt i gang.

aMove højttaler fra Kreafunk, 749 kr. Fold sammen
Læs mere

Forhandlere: