Sådan lejer du lovligt din bolig ud

Det er nemt at komme til at sætte huslejen for højt. Undgå denne og andre faldgruber, og hent vores guide med gode råd til boligudlejere.

Jørgen og Liv Sandvad Kudahl har trukket deres udlejer i husklagenævnet og vundet sagen. I 2011 blev 413 udlejere af ejer- og andelslejligheder trukket i huslejenævnet. Og ender man først dér, ser det sort ud for udlejeren. Fold sammen
Læs mere
Foto: Asger Ladefoged
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Skal du arbejde et andet sted, eller vil skal flytte sammen med din partner, eller har du en tredje grund til at flytte fra din bolig?

Så er der en række ting, du skal tage med i betragtning, inden du lejer boligen ud. Denne guide fortæller dig om nogle af de faldgruber, du som udlejer kan havne i, og fortæller om centrale regler, du skal være opmærksom på, når du fastsætter leje.

Her kan du hente en guide på 12 sider, der viser vejen til at leje boligen ud på en fornuftig - og ikke mindst lovlig - vis.

Guiden hentes i PDF-format.

Ved at købe fri adgang til Berlingske Plus i 1 måned eller 1 år får du samtidig adgang til vores andre 600 guider - Se eksempler her.

Se også: "Bolig for begyndere" (21 kr.). "Få klar besked om lejeboligen" (29 kr.). "Skal du hjælpe dit store barn med en bolig" (21 kr.). "Pas på med fælles sommerhus" (3 kr.).


Skal du arbejde et andet sted, eller vil skal flytte sammen med din partner, eller har du en tredje grund til at flytte fra din bolig?

Så er der en række ting, du skal tage med i betragtning, inden du lejer boligen ud.

Denne guide fortæller dig om nogle af de faldgruber, du som udlejer kan havne i, og fortæller om centrale regler, du skal være opmærksom på, når du fastsætter leje.

 Her kan du hente en guide på 12 sider, der viser vejen til at leje boligen ud på en fornuftig - og ikke mindst lovlig - vis. Guiden hentes i PDF-format.