Sådan får du feriestemning i soveværelset

Træt af at være vendt hjem fra ferie? Så skal du overveje at indrette dig med lidt feriestemning i soveværelset.

Afdæmpede farver, bløde tekstiler og orden er kodeordene til at tage stemningen fra feriens hotel med hjem i soveværelset. Her er det en opredning fra Ellos. Foto: Ellos
Læs mere
Fold sammen

Noget af det dejligste ved at være på ferie er at bo på hotel. Roen, de lækre farver og stemningen kan du sagtens genskabe i dit soveværelse.

1. Investér i en sengegavl.

Den fuldender din seng, den er fantastisk rar at sidde op ad og læse, og du undgår hele tiden at skulle arrangere bunker af puder i ryggen. Supplér med et par gavlpuder og foran dem mindre puder, gerne i samme toner. En seng skal være indbydende og et sted, du hele dagen drømmer om at lande i, og et ordnet væld af puder ser både skønt ud og er dejligt at lægge sig i.

2. Stryg dit sengetøj.

Det føles overraskende anderledes og bedre at lægge sig i nystrøget sengetøj. Sengetøj er i øvrigt en af de ting, det godt kan betale sig at give lidt ekstra for. Godt sengetøj kan holde i årevis, og det bliver kun lækrere vask efter vask.

Pure White dynebetræk 115x220 cm, 1.420 kr., pudebetræk 50x60 cm, 220 kr. Begge fra Hästens Fold sammen
Læs mere

3. Hav morgenkåben klar.

På de bedste hoteller er der altid lækre morgenkåber, så giv dig selv den luksus hver dag.

4. Find den rigtige natlampe.

Godnatlæsning kræver sin lampe. Den skal kunne lyse nok op til, at du kan læse, men ikke så meget, at den lyser hele rummet op. Så vælg en, der kun retter lyset nedad.

5. Op med lange gardiner.

Luk lyset ude, og skab en mere elegant stemning med lange gardiner.

6. Brug duftpinde.

Fuldend stemningen med duftpinde. Dufte har en stor indvirken på stemningen i et rum og dermed på os, og duftpinde med en blid duft er prikken over i’et i soveværelset.