Sådan får du et touch af jungle i din stue

Grønne planter skaber dekorativt liv i indretningen og giver oven i købet et bedre indeklima. Du kan få det grønne ind på mange måder, uanset om du er til et par enkelte grønne indslag, eller om du vil gå all in på tidens urban jungle-tendens.

Organ Pipe Medium Crassula Ovata plante fra Planteplaneter, 285 kr. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Bland forskellige planter. Tiden med en enkelt stuebirk eller matchende planter er forbi. Den frodige, grønne tendens skabes ved at blande flere forskellige typer planter, fra de allermindste med spinkle blade til de store med kraftige blade.

1. Skab stillebener

Når du samler alle dine planter på ét sted, giver det en smuk effekt og en stemning af vild have indenfor.

2. Hæng op

Nogle husker måske hængepotterne fra 1970erne, og de er tilbage i stor stil. De ophængte planter giver god mulighed for f.eks. at skabe liv i et kedeligt hjørne og for at skabe grønne åndehuller i højden.

3. Brug planteborde

Planteborde og plantekasser er skabt til at præsentere dine planter. De fungerer især godt, hvis du har et stykke væg eller et hjørne, hvor du gerne vil skabe grønt liv, og hvis du sætter krukker på gulvet foran og måske hænger et par planter i hængepotter over, har du skabt din egen lille ’urban jungle’.

Lavt bord 38x24 cm fra House Doctor, 230 kr. Fold sammen
Læs mere

4. Løft dine planter op

Planteopsatser er en anden måde at tilføje planter på steder, hvor det måske ikke fungerer med en krukke på gulvet, eller hvis du vil have en lille plante op, så den kan ses. Planteopsatserne er nemme at stille f.eks. mellem en sofa og en lænestol.

5. Miks krukkerne

Når du blander krukker og urtepotter, får du et personligt udtryk og en fornemmelse af vildnis, som er dejligt uhøjtidelig.

Forhandlere: