Sådan dækker du et blomstrende sommerbord

Sæt en uhøjtidelig og festlig stemning på sommerens bord med blomstermiks og masser af farver.

Inviter blomsterne indenfor, og vær ikke bange for at skabe kontraster og sætte romantisk kulør på middagsbordet i denne søde sommertid. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Om sommeren får vi ofte lyst til at give den lidt mere gas med farver og mønstre, både i vores påklædning og i indretningen. Lad hyldesten til farverne, sommeren og naturens rigdom danne rammerne om sommerens måltider.

1. Investér i en farverig, blomstret dug.

En dug på bordet løfter stemningen til ethvert arrangement, og særligt om sommeren giver de lange, luftige duge et fint udtryk. De fleste investerer i en hvid dug, som er klassisk og smuk, men variér med en farverig, blomstret dug, som skaber et anderledes udtryk.

Trunk And Flowers dug 150x300 cm fra Zara Home, 299 kr. Fold sammen
Læs mere

2. Farverige servietter

Supplér med farverige servietter eller, som på det viste bord, servietter i samme mønster som dugen. Det skaber en fin sammenhæng og et gennemført touch.

3. Brug blomstermotiver...

Dæk op med tallerkener med blomstermotiv, der ikke matcher blomstermotiverne på dugen. Kontrasten giver et uhøjtideligt og overraskende look, som passer perfekt til en sommermiddag.

Musselmalet Halvblonde middagstallerken Ø27 cm fra Royal Copenhagen, 899 kr. Fold sammen
Læs mere

4. ... og friske eller kunstige blomster

Sæt kulør på bordet med friske blomster og farvede glas. Bland en grøftekantsbuket, eller snyd med kunstige blomster af god kvalitet som dem fra Abigail Ahern, som er smukke og naturtro - og så skal de ikke vandes.

Forhandlere: