Rækkehuse er blevet et hit - også i vild luksusudgave

De seneste år er der blevet udbudt mange nye rækkehuse, der er handlet som projektsalg. Den nye tendens er rækkehuse i luksusudgaven - og dem er danskerne vilde med.

Rækkehuse i luksusudgaven er en tendens, der er vokset. Her er det de nye rækkehuse på Strandpromenaden, der skal bygges. Fold sammen
Læs mere
Foto: Strandpromenaden-København/PR

Tømmergrunden i Risskov ved Aarhus, Strandpromenaden i København Ø og Ralphs Vænge i Vedbæk. Det er bare nogle af de områder i Danmark, hvor der er opført nye, lækre rækkehuse i luksusudgaven. Alle sælges som projektsalg, og aktuelt er der 716 rækkehusprojekter til salg på Boligsiden.dk - og de er populære.

I både 2015 og 2016 blev der solgt over 800 rækkehuse som projektsalg, og tendensen ser ud til at fortsætte. Tallene for de tre første måneder af 2017 viser, at salget matcher første kvartal af 2016.

Rækkehuse er blevet en mere populær boligform. Her er det omkring Ralphs Vænge i Vedbæk, hvor der skal ligge 53 svanemærkede hjem i den østlige del af Vedbæk Park ned til den lille sø. Fold sammen
Læs mere

Vi ønsker eget hus

»Der er mange, der vil bo i byen, og som ønsker deres eget hus med en lille have til, og der er rækkehuset et godt alternativ til en villa. Køber du et rækkehus som projektsalg, får du tilmed et nyt, indflytningsklart rækkehus med et godt energimærke, der kræver meget lidt vedligeholdelse. Projektsalgene er typisk populære i og omkring København og i Aarhus, hvor udbuddet er stort, men det er også muligt at finde et godt rækkehusprojekt i andre dele af landet,« siger Boligsiden.dk’s kommunikationsdirektør, Birgit Daetz.

Sidste år blev der solgt 142 rækkehuse som projektsalg i Aarhus, der dermed var den kommune, hvor der blev solgt flest. København var nummer 2 med 104, mens Solrød med 90 salg var på tredjepladsen.