Privatleasing af »firmabiler« til lave priser

Den nye Opel Insignia Grand Sport kommer til fornuftige priser på privatleasing

Ny Opel Insignia Grand Sport kommer til fornuftige priser på privatleasing Fold sammen
Læs mere
Foto: Foto PR Picasa

Biler som Volkswagen Passat og Toyota Avensis er firmabiler med så stort F, at kun en lille procentdel af dem går til private bilister. Priserne er højere end hvad mange kan eller vil betale, og når der står en mellemstor SUV til en ofte lavere pris, så taber den klassiske firmabil spillet om at blive den private bilists nye bil. De store sedaner og stationcars dukker derfor ikke op på radaren, når det kommer til privatleasing, men som Opel viser med et tilbud til private på den nye Insignia Grand Sport, som er hos forhandlerne fra juni, er det ikke nødvendigvis høje ydelser, der skal til for at få en stor, komfortabel og rummelig bil i den størrelse. Den populære Peugeot 3008 med lille dieselmotor med 120 hk koster fx 3.995 kr. om måneden efter en engangsbetaling på 14.995 kr., og det kan Opel Insignia og andre store ”firmabiler” sagtens underbyde.

This template (BMExternalArticleBundle:Content\ExternalArticle:Embedded/small.html.twig) should be overridden!

Tilbuddet på Insignia er simpelt, fordelt på to måder at gøre tingene på. Man kan vælge en engangsydelse på enten 10.000 kr. eller 20.000 kr., og det beløb bestemmer den månedlige ydelse; betaler man 10.000 kr., er den månedlige ydelse på 3.695 kr. om måneden. Starter man med 20.000 kr., er ydelsen 3.295 kr. For 3.295 kr. (eller 3.695 kr. om måneden stiller Opel med en veludstyret Insignia Enjoy hatchback (stationcar kommer senere) med 1,5 liters benzinmotor med 140 hk, metallak, krompakke, p-sensorer, 7” touchscreen, aut. klimaanlæg og meget mere.

Toyota Avensis er en aldrende bilmodel, til gengæld er den billigst i klassen på privatleasing Fold sammen
Læs mere
Foto: Foto PR www.sebastienmauroy.com.

For 700 kr. mere om måneden får man 25 hk mere og Dynamic-udstyr med adaptiv fartpilot, 8” touchscreen, bakkamera og alufælge. Importører som Toyota og Volkswagen har lignende tilbud på Avensis og Passat. Toyota Avensis, som mest er anbefalelsesværdig på grund af plads og komfort, fås som stationcar med 1,8 liters motor til en udbetaling på 9.995 kr. og 3.295 kr. om måneden – meget billigere bliver det ikke at køre privat i en stor bil. VW Passat fås som Insignia med udbetaling på 10.000 eller 20.000 kr. fra 3.299 kr.

This template (BMExternalArticleBundle:Content\ExternalArticle:Embedded/small.html.twig) should be overridden!

Volkswagen Passat Variant er overraskende godt prissat på privatleasing Fold sammen
Læs mere
Foto: Foto PR Picasa.