Pantons globelampe i nyt design

Belgiske Muller Van Severens skulpturelle sofastol er skabt til to og er den type møbel, der kan løfte hele udtrykket i din indretning som et funktionelt kunstværk. Den har en lakeret stålramme med bomuldssæder, måler H60xB180xD60 cm og fås lige nu hos The Apartment – men det gælder om at være hurtig på aftrækkeren. Sofastol fra The Apartment, 27.000 kr. Fold sammen
Læs mere

Ny version af VP Globe

Da Verner Panton designede VP Globe, var ambitionen at tegne en lampe, der kunne fange øjet og samle rummet, lige meget om den hænger enkeltvis eller i klynger. Resultatet blev noget af et designikon, som producenten Verpan til efteråret introducerer i en ny version. Det kunstfærdige design med en skærm i gennemsigtig akryl, hvori der hænger en skulpturel lysreflektor, er det samme, men det laves nu også i røgfarvet glas og får et klarere lys, der gør den mere brugbar over spisebordet, i entréen eller i en lang gang.

VP Globe i røgfarvet glas fra Verpan, 10.995 kr.

Da Verner Panton designede VP Globe, var ambitionen at tegne en lampe, der kunne fange øjet og samle rummet, lige meget om den hænger enkeltvis eller i klynger. Resultatet blev noget af et designikon, som producenten Verpan til efteråret introducerer i en ny version. Det kunstfærdige design med en skærm i gennemsigtig akryl, hvori der hænger en skulpturel lysreflektor, er det samme, men det laves nu også i røgfarvet glas og får et klarere lys, der gør den mere brugbar over spisebordet, i entréen eller i en lang gang. VP Globe i røgfarvet glas fra Verpan, 10.995 kr. Fold sammen
Læs mere

Til dine favoritsager

Danske File Under Pop laver tapet, maling og ikke mindst lavasten, som kan bruges til alt fra bordskåner eller base til lys til underlag for et fint stilleben. Denne lavasten hedder Bloom Rushes og har et smukt motiv i lækre farver. Lavastenene er håndlavede og stammer oprindeligt fra den aktive vulkan Etna på Sicilien. Den måler 30x30x1 cm.

Lavasten fra File Under Pop hos Stilleben, 700 kr.

Få naturens duft ind

Selv om det snart bliver tid til at være mere indendørs end udendørs, kan du godt tage duften fra gåturen i skoven eller badeferien ved havet med ind i hjemmet. Det svenske spamærke L:A Bruket har nemlig lavet såkaldte fragrance tags, der gør det nemmere at sprede en behagelig duft i garderoben, soveværelset, stuen, eller hvor du ellers har lyst til at få naturen ind. Hæng de fine tags på dørhåndtaget, i garderoben eller på håndklædeholderen på badeværelset. De fås i tre varianter og farver med duftene Hinoki, Tabac og Black Oak.

Fragrance tag fra L:A Bruket, 129 kr.

Selv om det snart bliver tid til at være mere indendørs end udendørs, kan du godt tage duften fra gåturen i skoven eller badeferien ved havet med ind i hjemmet. Det svenske spamærke L:A Bruket har nemlig lavet såkaldte fragrance tags, der gør det nemmere at sprede en behagelig duft i garderoben, soveværelset, stuen, eller hvor du ellers har lyst til at få naturen ind. Hæng de fine tags på dørhåndtaget, i garderoben eller på håndklædeholderen på badeværelset. De fås i tre varianter og farver med duftene Hinoki, Tabac og Black Oak. Fragrance tag fra L:A Bruket, 129 kr. Fold sammen
Læs mere

Petite i nyt svævende design

Designduoen Quaglio Simonellis elegante La Petite-serie, som er designet for Artemide, kommer nu i nye og mere geometriske klæder med en skrå stilk og en samling, der får det til at se ud, som om skærmen nærmest svæver i luften. La Petite er lukket med to matte plader i begge ender af lampeskærmen, og det giver et blødt og rart lys i rummet. Der findes tre varianter af La Petite, nemlig en gulvlampe, en væglampe og en bordlampe, og alle fås i sort og hvid.

La Petite Floor H160 cm fra Artemide, 4.510 kr.

Dobbelt så god

Belgiske Muller Van Severens skulpturelle sofastol er skabt til to og er den type møbel, der kan løfte hele udtrykket i din indretning som et funktionelt kunstværk. Den har en lakeret stålramme med bomuldssæder, måler H60xB180xD60 cm og fås lige nu hos The Apartment – men det gælder om at være hurtig på aftrækkeren.

Sofastol fra The Apartment, 27.000 kr.