Nyt koncept: Lej en Audi og få en Ducati med i "købet"

Audi Select er et all inclusive-koncept, som giver mulighed for at leje to forudbestemte bilmodeller, som man skifter mellem efter maksimalt seks måneder. Nu kan man få en italiensk motorcykel med i "købet"

Den danske Audi-importør introducerede i efteråret 2016 Audi Select, af Audi kaldet et mobilitetskoncept. Idéen med Audi Select er, at fordi kundernes behov – og lyst – ændrer sig, er det muligt at leje eller lease to forskellige Audi-modeller i løbet af et halvt eller et helt år. Helt simpelt: man vælger en model, måske en SUV som Q5 med firehjulstræk til vinteren, til den første del af perioden, og til den næste vælger man en helt anden. En åben bil, som den nye A5 Cabriolet, er en af mulighederne til sommerhalvåret. Forsikring, vinterdæk, ejerafgift og vejhjælp er inkluderet, sammen med mindst 1.500 kilometer om måneden, og der er ingen udbetaling, så bortset fra brændstof og den ugentlige vask er der tale om en fuld pakke.

Der er ikke helt frit valg mellem at kombinere Audi-modeller, men et bredt udvalg af biler med en populær motorvariant gør det muligt at finde to favoritter Fold sammen
Læs mere


Audi mener, at pakken kan blive endnu mere komplet. Hvorfor ikke putte en motorcykel i puljen, så der er fire hjul til turene med familie og venner – og to hjul til turen ud i det blå, hvor man bare vil være sig selv? Audi Select kan nu vælges med en motorcykel i motorcykelsæsonen (1. marts til 31. oktober), og fordi Audi ejer det italienske sportsmotorcykelmærke Ducati, stammer de fire cykler selvfølgelig fra italienernes modelprogram. Det er simpelt at vælge og vrage, men det er ikke billigt. Business.dk har prøvet sig frem på audi.dk/select, hvor man vha. NemID bestiller og underskriver sin kontrakt.

Om sommeren en åben Audi, som fx A5 Cabriolet, om vinteren en firehjulstrækker. Det er konceptet Audi Select, hvor man i løbet af seks eller 12 måneder har to forskellige modeller - og nu også en motorcykel Fold sammen
Læs mere


Vælger man de to førnævnte modeller til et års leje/leasing, Q5 2,0 TDI og A5 Cabriolet 2,0 TFSI, hvor man altså bytter den ene for den anden efter seks måneder, er den månedlige pris 11.600 kr. Herefter er det bare at tilføje en af fire Ducati-motorcykler: Scrambler Icon, Monster 821, Multistrada 950 eller 959 Panigale, som får den månedlige pris til at stige med mindst 6.700 kr. og maksimalt 11.300 kr. 6.000 kilometer er inkluderet, som skulle være nok til nogle lange ture i løbet af sæsonen. Den billigste fulde pakke med en Ducati, som vi har konfigureret, er en A4 Sport 2,0 TFSI, derefter en Q2 Sport 1,4 og i motorcykelsæsonen en Ducati Scrambler Icon til i alt 14.300 kr. om måneden i de seks måneder, hvor man har både bil og motorcykel.