Montana holder styr på overtøjet

Før vi ved af det, er vinteren over os, og med den følger masser af varmt overtøj, støvler, huer og handsker. Lad Montanas Hall Collection hjælpe dig med at holde styr på sagerne i entréen. Der er bl.a. et skoskab, en knagerække og en sidehængt reol til mindre sager som halstørklæder og vanter. Hall Collection findes i 42 farver, som du kan udforske i Montanas tegneprogram ’Made by you’. Priseksempel: Skoskab, 3.163 kr.
Læs mere
Fold sammen

Glas i organiske former

Det er designduoen Andersen & Voll, der står bag designet af Menus Troll-vaser. De er skabt i glas, og designet har afsæt i en undersøgelse af glassets egenskaber og af, hvordan farveintensiteten ændrer sig afhængig af tykkelsen af materialet. Resultatet er en serie med vaser, der er solide i bunden og helt tynde i toppen. Troll-vaserne findes i tre farver og fire størrelser, der hver varierer en smule.

Troll vaser fra Menu, 299-1.799 kr.

Magelig enkelhed

Det var en god nyhed for mange, da den franske interiørbutik Caravane åbnede i Store Strandstræde i indre København tidligere på året. Man har længe kunnet købe deres varer online, men det er lidt mere praktisk at kunne prøvesidde f.eks. en sofa. Netop sådan en har Caravane lavet, og den er værd at se nærmere på for dem, der gerne vil have blød komfort og et stilrent og enkelt udtryk. Du kan selv vælge stof og farve, og du kan få sofaen i to størrelser: 220/250x85x70 cm.

Sofa fra Caravane, fra 22.550 kr.

Skønhed over funktion

»Hvis der er noget i denne verden, der skal redde os, så bliver det skønhed.« Citatet stammer fra designeren Ettore Sottsass, der mente, at design bør handle mindre om funktion og mere om skønhed. I 1983 designede han skrivebordslampen Pausania, som er blevet et sjældent samleobjekt. Men nu kan alle få fingre i den stramme, men finurlige bordlampe, for Artemide lancerer den nu i en opdateret version med indbygget LED-lys. Den nye Pausania har et stel i sort syntetisk harpiks og en skærm i grøn methacrylat, og den kan lyse med hvidt lys i forskellige farver og styrker.

Pausania bordlampe fra Artemide, 7.609 kr.

»Hvis der er noget i denne verden, der skal redde os, så bliver det skønhed.« Citatet stammer fra designeren Ettore Sottsass, der mente, at design bør handle mindre om funktion og mere om skønhed. I 1983 designede han skrivebordslampen Pausania, som er blevet et sjældent samleobjekt. Men nu kan alle få fingre i den stramme, men finurlige bordlampe, for Artemide lancerer den nu i en opdateret version med indbygget LED-lys. Den nye Pausania har et stel i sort syntetisk harpiks og en skærm i grøn methacrylat, og den kan lyse med hvidt lys i forskellige farver og styrker. Pausania bordlampe fra Artemide, 7.609 kr. Fold sammen
Læs mere

Spejl dig i art deco

Med klare referencer til fransk dekadence og art deco har danske Fired Earth begået et af sæsonens mest i øjnefaldende spejle. Trods sit i grunden enkle snit er spejlet, der har fået navnet Hannah, et af den type funktionelle dekorationsobjekter, der kan gøre en markant forskel i en nedtonet indretning uden at larme for meget. Spejlet måler H91,4xB91,4xD3,5 cm.

Hannah spejl fra Fired Earth, 4.400 kr.

Med klare referencer til fransk dekadence og art deco har danske Fired Earth begået et af sæsonens mest i øjnefaldende spejle. Trods sit i grunden enkle snit er spejlet, der har fået navnet Hannah, et af den type funktionelle dekorationsobjekter, der kan gøre en markant forskel i en nedtonet indretning uden at larme for meget. Spejlet måler H91,4xB91,4xD3,5 cm. Hannah spejl fra Fired Earth, 4.400 kr. Fold sammen
Læs mere

Hold styr på overtøjet

Før vi ved af det, er vinteren over os, og med den følger masser af varmt overtøj, støvler, huer og handsker. Lad Montanas Hall Collection hjælpe dig med at holde styr på sagerne i entréen. Der er bl.a. et skoskab, en knagerække og en sidehængt reol til mindre sager som halstørklæder og vanter. Hall Collection findes i 42 farver, som du kan udforske i Montanas tegneprogram ’Made by you’.

Priseksempel: Skoskab, 3.163 kr.