Læn dig blot tilbage: 7 sengegavle, der griber dig

På ingen tid skaber en sengegavl et helt nyt udtryk i dit soveværelse. Læn dig roligt tilbage i sengen med en god bog og en kop te inden sengetid.

Ram din seng smukt ind, og sæt stilen i dit soveværelse med en blød og smuk sengegavl. Her det Ellos, der har redt en indbydende seng i mørke toner. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Ting, der gør din hverdag og din bolig både rarere og mere praktisk, kan man ikke andet end holde af. Sådan en ting er en sengegavl. Du kender godt den dejlige følelse på hoteller, hvor der ofte er sengegavle. Det er bare langt bedre med en blød sengegavl, der sidder fast, end en bunke puder, der skrider og skal puffes på plads hele tiden, når du endelig kan trække dig tilbage med en god bog inden sengetid.

Men en sengegavl er ikke alene en god investering pga. sin funktionalitet. Den rammer din seng smukt ind, og den fungerer som stilsætter.

Der findes et væld af farver, materialer og udformninger, så det er bare om at gå på jagt efter den, der passer til den stil, du gerne vil skabe i dit soveværelse. Fra blød velour til lækkert læder giver vi her syv bud på nogle af sæsonens bedste. Klik gennem billederne herunder for at se de forskellige sengegavle:

Wonderland W400 sengegavl B210xH88 cm fra Ilva, 4.495 kr. Foto: PR Fold sammen
Læs mere