Lad en flamingo flytte ind

Ugens bolignyheder byder på en spændende flamingo og lækre viskestykker.

Denne lampe vil helt sikkert sætte lidt kulør på dit hjem. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lad en flamingo flytte ind for dekadencens skyld

Går du og leder efter et dekadent stykke interiør, der vil give en stor effekt i dit hjem, så er det måske denne gyldne flamingo, der skal flytte ind til dig. Bordlampen fra Design By Us hedder meget rammende Crazy Flamingo, og den tilfører med sin messingbase, sin fod i sort marmor og sin håndlavede skærm et markant og skulpturelt udtryk til din indretning.

Crazy Flamingo lampe fra Design By Us, 6.990 kr.

Lampen hedder meget rammende Crazy Flamingo. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Et maleri til gulvet

Skru op for dramatikken og dekadencen med Reflections Copenhagens nye luksuriøse gulvtæppe, som på et øjeblik kan forvandle et rum. Escape Flowers, som det hedder, er som et maleri, der er håndknyttet i 50 pct. silke og 50 pct. newzealandsk uld, og materialekombinationen giver et smukt spil afhængigt af, hvordan lyset falder på det. Tæppet måler 180x180 cm.

Escape Flowers tæppe fra Reflections Copenhagen, 20.500 kr.

Dette gulvtæppe vil med det samme ændre din boligs udtryk. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Pænt og praktisk

Du bruger dem hver dag, og de hænger ofte fremme: Viskestykker. Georg Jensen Damask har netop lanceret en ny serie viskestykker under navnet Colourblock, som er vævet i en kraftig hør- og bomuldskombination. Viskestykkerne findes i tre lækre farvekombinationer, der hver især giver et fint udtryk til dit køkken, om det er et klassisk snedkerkøkken eller i hvid, minimalistisk stil. Winetasting, som vises her, er bordeaux og rosa, Asfalt er skabt i kølige nuancer af grå og blå, mens Deep Blue byder på en kombination af dybe blå og brune farver. Størrelsen på viskestykket er 50x80 cm.

Colourblock viskestykke fra Georg Jensen Damask, 120 kr.

Vi bruger vores viskestykker hver eneste dag - så hvorfor ikke bruge lidt penge på nogle i en ordentlig kvalitet? Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Verdens måske flotteste bruseskraber

De fleste badeværelser har en, men de færreste steder er det en ting, der ligefrem pynter. Derfor er Unidrains Reframe Collection en god nyhed for designelskere. Designet er stramt og enkelt med usynlige skruer og samlinger, og under sæbehylden findes en skjult magnetisk vægmontering, hvor skraberen placeres.

Sæbehylde og bruseskraber fra Unidrain, 2.599 kr.

Den koster lidt, men til gengæld er den pæn. Og brugbar. Fold sammen
Læs mere
Foto: PR.

Forhandlere:
Design By Us
Georg Jensen Damask
Mater
Reflections Copenhagen
Unidrain