Kunstige blomster er hippe - igen

Tiderne ændrer sig også inden for boligmoden. Hvad der tidligere var no go, bliver pludselig trendy igen. Sådan er det lige nu med kunstige blomster.

Blomst
Kunstige blomster har for de fleste af os referencer til bedstemors stue, hvor nylonkreationer med alt for tydelige plasticstilke på lang afstand afslørede, at her var der absolut ikke tale om den ægte slags. Find dem hos Abigail Ahern v/Rikki Tikki, tlf. 9857 2755. Fold sammen
Læs mere

Kunstige blomster har for de fleste af os referencer til bedstemors stue, hvor nylonkreationer med alt for tydelige plasticstilke på lang afstand afslørede, at her var der absolut ikke tale om den ægte slags.

Men den opfattelse kan vi godt vinke farvel til, for som med så mange andre sager er producenterne blevet langt dygtigere til at gøre tingene mere naturtro.

En af pionererne inden for de kunstige blomster og planter er engelske Abigail Ahern, som har gjort den langtidsholdbare botanik både legalt og endda hip. Abigail Ahern har bl.a. været stylist for skuespillerinden med den gode smag, Gwyneth Paltrow, og engelske Elle Decoration har udnævnt hendes flagskibsbutik i London som et af de mest cool steder at shoppe.

Ranunkel: Den dekadente, grønne ranunkel giver liv til ethvert hjem, der mangler lidt grønt. Fold sammen
Læs mere

Interiørvidundere

Hendes trendsættende og virkelighedstro kunstige blomster og grafiske planter bliver solgt i nogle af Londons fineste butikker, og nu kan vi endelige også få fingrene i dem i Danmark.

Og det skorter ikke på lovord om Abigail Ahern, f.eks. skriver britiske Vogue:

»En skumringsmørk hule af interiørvidundere – hver nøje udvalgte indretningsdetalje er stilfuld og vittig,« og The Independent følger trop: »Hvert eneste indlæg på hendes vanedannende blog er en kærlighedserklæring til dit hjem.«

Vælg dine favoritblomster og planter, og giv dit hjem et botanisk løft, så selv dem, der ikke kan holde liv i en kaktus, kan bringe foråret og naturen ind i stor stil.

Find dem hos Abigail Ahern v/Rikki Tikki, tlf. 9857 2755.

Læs mere: Dyre boliger rives væk i København

Læs mere: Gør køkkenøen til familiens foretrukne samlingssted