Komfortabel camping - sov godt under stjernerne

Udnyt en eventuel indian summer med at sove i det fri og vågn op med friske kinder til fuglefløjt. Oplevelsen bliver klart sjovest, hvis du har gearet i orden.

Brusebad to go. Fyld posen med op til 10 liter vand, og lad det varme op af solen. Hæng posen i et træ, og så er der til otte minutters brus. Pocket Shower fra Coolstuff.dk, 199 kr. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Sommervejret har mildt sagt været omskifteligt, men vi har stadig et par måneder foran os, hvor vi har lov til at håbe på sol og varme. Tendensen de senere år er gået i retning af, at vi gerne vil have komforten med ud - både i haven, på stranden og i naturen.

Her får du et par tips til, hvordan du kan udnytte eventuelt kommende sommervejr maksimalt med udendørsliv uden at skulle savne de basale moderne bekvemmeligheder.

1. Hold dig varm og bekvem

Der er ikke meget ved at beundre stjernehimlen med stivfrosne tæer eller vågne op midt om natten og ryste af kulde. Sørg for at medbringe en god sovepose i høj kvalitet, så du er sikret en lun og rolig søvn i det fri. Gå til ro på et oppusteligt liggeunderlag frem for på en skumgummimåtte - der er jo ingen grund til, at næste dags eventyr i området skal begrænses af ømhed i korpusset pga. en nat i umulige sovestillinger.

2. Stay clean

Hvor er det lige, man vasker sig, når man er langt fra det trygge, hjemlige badeværelse, hvis der ikke ligger en rislende flod lige om hjørnet? En del af charmen ved at campere ligger naturligvis i at leve lidt mere primitivt end normalt, men der er alligevel grænser for, hvor sjovt det er med fedtet hår og svedige armhuler i dagevis. En løsning kan være et portabelt brusebad, som består af en stor, vandtæt pose med et påmonteret brusehoved.

3. Underholdning skal der til

Man kan godt glemme, hvor meget passiv underholdning man i virkeligheden konstant har adgang til, når man er hjemme mellem alle de små og store skærme og elektroniske enheder. En lommelygte, et brætspil og en god krimi kan ofte være god afveksling i det fri - men skulle den mørke aften blive lang, er der heller ikke noget så hyggeligt som at krybe sammen om den bærbare og se en god gyser. Og du behøver ikke at løbe tør for strøm, for den mobile powerbank Giga Charger er heldigvis opfundet. Den kan oplade din telefon 50 gange, du kan se tv i 10 timer og den kan såmænd også kickstarte din bil.

Batterierne dør med garanti ikke, hvis du investerer i verdens største mobile powerbank med en vægt på blot 2,8 kg. Giga Charger, Logopowerbank.dk, 2.899 kr. Fold sammen
Læs mere

Forhandlere: