Køkkenmaskiner med power og pragt

Tidligere på måneden besøgte Boligen den årlige IFA-messe i Berlin for at finde ud af, hvilke køkkenmaskiner, der er på vej til vores køkkenborde. Hvad er de nyeste tendenser og hvorfor?

Foto: Foto: PR

Vi vil have det hele i køkkenet – funktionalitet, former og farver. Produkterne skal både opfylde vores behov for hjælp til madlavningen og samtidig være så lækre at se på, at vi kan have dem stående fremme på køkkenbordet.

Og det kan heldigvis sagtens lade sig gøre.

Billedserie: 

Det kunne man se på dette års IFA-messe, der er Europas største elektronikmesse, hvor der var nok at kigge på i køkkenafdelingen. De køkkenmaskiner, som producenterne kæmper hårdest for at sætte sig på, er uden tvivl den multifunktionelle køkkenmaskine, juicemaskinen og espressomaskinen.

I kampen om en plads i vores køkkener forsøger de hver især at sætte deres præg på både funktion og design. Så hvad enten man er til stærke farver, pasteller eller klassisk sort, hvid og metal, er det muligt at komme glad hjem fra sit køkkenmaskineindkøb, så snart de nye produkter kommer til Danmark.

Følg også boligstoffet på Facebook

Hos producenten Kenwood kunne man eksempelvis se en farvestrålende produktserie af både elkedler, filterkaffemaskiner, espressomaskiner og brødristere ved siden af deres langt mere afdæmpede produktserie Metallics.

Sodastream viste deres nyeste maskine Source i en række kraftige farver ved siden af deres kommende elektriske maskine Revolution, der kun kommer i matte farver.

Danske Bodum har som altid stærke farver, men præsenterede som noget nyt deres elektriske produktlinje e-bodum. Hos kaffemaskineproducenterne Nespresso og Melitta var der fokus på fleksibilitet og individualitet. Nespressos nye maskine U husker, hvilken kaffe man oftest drikker, og det samme gør den mere avancerede Melitta Caffeo CI, der kan gemme op til fire forskellige individuelle indstillinger.

Så om dit køkken er 70er-retro, 00er-minimalistisk eller noget helt tredje, findes der en køkkenmaskine, der passer dig.