Karklude som vor mormor lavede dem

Strikkede karklude husker de fleste fra barndommen, og de minder os gerne om bedstemors travle hænder. Sådan er det også for Louise Dorph, der står bag A Simple Mess. Hun har lanceret et sæt med tre strikkede karklude med mønster fra hendes barndom. Hun fortæller: »Min mormor strikkede så fint. Hun lavede dukketøj til mine dukker og fine karklude til hele familien. Til ære for hende har jeg fået lavet disse søde strikkede karklude i fine blå nuancer.« Karkludene er lavet i 100 pct. bomuld og måler 25x25 cm. Strikkede karklude fra A Simple Mess, 129 kr. for 3 stk. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kunstnerisk dekoration til din væg

Den danske designduo Wulffwinding, der består af Christina Wulff og Josefine Winding, har skabt en serie spændende vægdekorationer. Her er det Gemini, der fungerer smukt som par, enten i et symmetrisk ophæng eller i en asymmetrisk variation. Gemini findes i børstet messing, olieret eg i to farver og præpatineret zink. Måler 72x15,5 cm og er 1,1 cm tykt.

Gemini vægdekoration fra Wulffwinding, 1.045-1.950 kr. pr. stk.

Mormors karklude

Strikkede karklude husker de fleste fra barndommen, og de minder os gerne om bedstemors travle hænder. Sådan er det også for Louise Dorph, der står bag A Simple Mess. Hun har lanceret et sæt med tre strikkede karklude med mønster fra hendes barndom. Hun fortæller: »Min mormor strikkede så fint. Hun lavede dukketøj til mine dukker og fine karklude til hele familien. Til ære for hende har jeg fået lavet disse søde strikkede karklude i fine blå nuancer.« Karkludene er lavet i 100 pct. bomuld og måler 25x25 cm.

Strikkede karklude fra A Simple Mess, 129 kr. for 3 stk.

Klassisk stel med tvist

Et klassisk stel behøver ikke at være kostbart. Så hvis du er på kig efter nyt service til sommerhuset, kan du kigge nærmere på IKEAs nye stel, Ofantligt. Det er enkelt, det er hvidt, og så har det fine riflede detaljer, der giver det et elegant tvist. Det er fremstillet i feldspatporcelæn, der gør det holdbart og gør, at stellet tåler både opvaskemaskine og mikrobølgeovn. I serien findes sidetallerken, middagstallerken, dyb tallerken, skål og krus.

Ofantligt stel, IKEA, 29-39 kr. pr. del.

Et klassisk stel behøver ikke at være kostbart. Så hvis du er på kig efter nyt service til sommerhuset, kan du kigge nærmere på IKEAs nye stel, Ofantligt. Det er enkelt, det er hvidt, og så har det fine riflede detaljer, der giver det et elegant tvist. Det er fremstillet i feldspatporcelæn, der gør det holdbart og gør, at stellet tåler både opvaskemaskine og mikrobølgeovn. I serien findes sidetallerken, middagstallerken, dyb tallerken, skål og krus. Ofantligt stel, IKEA, 29-39 kr. pr. del. Fold sammen
Læs mere

Smukt omslag til dine tanker

Til indkøbssedler, to do-lister eller dine inderste tanker. En notesbog kan bruges til det hele, og hvad enten den er til tasken eller natbordet, skal den helst være smuk. Det franske mode- og interiørhus Christian Lacroix har skabt en række notesbøger med omslag i fine mønstre og farver. Denne linjerede notesbog i harlekintern hedder Mascarade Nuit, har 132 sider og er i størrelsen B5.

Notesbog fra Christian Lacroix, 199 kr.

Gemmested til de små

Meget legetøj er ikke særlig dekorativt, men Zara Home kombinerer leg med æstetik i deres nye tipi i bomuld. Det spanske mærke, der er mest kendt for deres tøj, har i deres Home-sektion en fast kollektion af interiør til børneværelset, og den er værd at kigge nærmere på, når du skal indrette de mindstes værelser. Tipien måler 100x100x150 cm og er så pæn, at der gerne må leges med den i stuen.

Tipi fra Zara Home, 949 kr.

Meget legetøj er ikke særlig dekorativt, men Zara Home kombinerer leg med æstetik i deres nye tipi i bomuld. Det spanske mærke, der er mest kendt for deres tøj, har i deres Home-sektion en fast kollektion af interiør til børneværelset, og den er værd at kigge nærmere på, når du skal indrette de mindstes værelser. Tipien måler 100x100x150 cm og er så pæn, at der gerne må leges med den i stuen. Tipi fra Zara Home, 949 kr. Fold sammen
Læs mere