Kæmpe fransk interiørbutik åbner i København

Den store af ugens designnyheder er åbningen af en dansk Caravane-butik - midt i København

En af Frankrigs giganter inden for interiør, Caravane, er netop åbnet i København, og i butikken i Store Strandstræde kan du glæde dig til et sortiment, der rummer det meste til boligen. Fra printede tekstiler, puder og tæpper til sofaer, lamper og borde. Alt med farver og glød fra verdens mere eksotiske steder. Ejeren Véronique Piedeleu fortæller om åbningen i København: »Vi har længe holdt øje med København og de mange spændende tiltag, byen byder på inden for bolig- og livsstilsbranchen. København har på mange måder samme ’vibe’ og kvalitet som Paris, og da lokalet i Store Strandstræde blev ledigt, måtte vi naturligvis slå til.« Caravane, Store Strandstræde 10A, København K.
Læs mere
Fold sammen

Fransk interiør åbnet i København

En af Frankrigs giganter inden for interiør, Caravane, er netop åbnet i København, og i butikken i Store Strandstræde kan du glæde dig til et sortiment, der rummer det meste til boligen. Fra printede tekstiler, puder og tæpper til sofaer, lamper og borde. Alt med farver og glød fra verdens mere eksotiske steder. Ejeren Véronique Piedeleu fortæller om åbningen i København: »Vi har længe holdt øje med København og de mange spændende tiltag, byen byder på inden for bolig- og livsstilsbranchen. København har på mange måder samme ’vibe’ og kvalitet som Paris, og da lokalet i Store Strandstræde blev ledigt, måtte vi naturligvis slå til.«

Caravane, Store Strandstræde 10A, København K

Knage til børnesager

Den lille børneknage med hylde Cloud-shaped Hook fra Zara Home er perfekt, når der skal holdes styr på børnenes jakker og vanter i entréen eller gymnastiktasker og bøger på børneværelset. Tre af de fire knager er små skyer, som giver et lidt poetisk udtryk. Den måler 51x22x10,5 cm.

Knage m. hylde fra Zara Home, 179 kr.

Den lille børneknage med hylde Cloud-shaped Hook fra Zara Home er perfekt, når der skal holdes styr på børnenes jakker og vanter i entréen eller gymnastiktasker og bøger på børneværelset. Tre af de fire knager er små skyer, som giver et lidt poetisk udtryk. Den måler 51x22x10,5 cm. Knage m. hylde fra Zara Home, 179 kr. Fold sammen
Læs mere

Stole i farvestænk

Det er tyske Jerszy Seymour, der står bag Magis’ nye Bureaurama-serie. Seymour, hvis designflade spænder bredt og indeholder alt fra industrielt design til musik, film og installationskunst, har brugt sin alsidige baggrund til serien, som består af stole og borde i forskellige størrelser, som kan kombineres på kryds og tværs. Møblerne er lavet af fuldt genbrugeligt sort aluminium, der er spraymalet i hånden med små hvide farvestænk. Møblerne kan bruges både ude og inde. Barstolene, som vi viser her, måler 50-74 cm i højden, og bordene måler 93-105 cm.

Barstole fra Magis, fra 3.139 kr.

Ny designdarling

Et af danske Design By Us’ mest kendte og populære design er Ballroom-lampen. Den har nu fået en elegant overhaling i den nye lancering, Ballroom Diamond Cut. Som navnet antyder er det mundblæste glas blevet dekoreret med håndlavede facetter, der giver lampen et krystallignende udtryk. Den nye pyntede og elegante Ballroom kan snildt hænges sammen med den klassiske version.

Ballroom Diamond Cut lampe fra Design By Us, 2.990 kr.

Et af danske Design By Us’ mest kendte og populære design er Ballroom-lampen. Den har nu fået en elegant overhaling i den nye lancering, Ballroom Diamond Cut. Som navnet antyder er det mundblæste glas blevet dekoreret med håndlavede facetter, der giver lampen et krystallignende udtryk. Den nye pyntede og elegante Ballroom kan snildt hænges sammen med den klassiske version. Ballroom Diamond Cut lampe fra Design By Us, 2.990 kr. Fold sammen
Læs mere

Nyt samarbejde hos FDB

FDB Møbler har igen indgået et samarbejde med nogle af tidens dygtigste formgivere. Denne gang er det Foersom & Hiort-Lorenzen, der har designet Butler-skænken, som er let og elegant, og som med sine spinkle ben og rene linjer har et tidløst præg. Bag skænkens to skydelåger gemmer sig fire rum, der giver plads til alt det, du ikke vil have stående fremme. Den er lavet i eg, som stammer fra europæiske skove, er FSC-certificeret og måler 70x105x35 cm.

Butler skænk fra FDB Møbler, 6.999 kr.