Intelligente gardiner holder tyven fra døren

Det lyder måske kryptisk, men det er faktisk ret enkelt. Garant har nemlig skabt såkaldte ’intelligente gardiner’, du kan styre fra mobilen og programmere på forhånd. Det kræver blot en lille, diskret anordning på gardinet, og så kan du trække gardinerne fra og for eller køre dem op og ned. Enten når det passer dig, eller du kan forprogrammere dem til bestemte tidspunkter. Systemet kan monteres på alle typer gardiner. Gardinsystem fra Garant, fra 750 kr. og opefter pr. gardin. Fold sammen
Læs mere

Snyd tyven med gardinerne

Det lyder måske kryptisk, men det er faktisk ret enkelt. Garant har nemlig skabt såkaldte »intelligente gardiner«, du kan styre fra mobilen og programmere på forhånd. Det kræver blot en lille, diskret anordning på gardinet, og så kan du trække gardinerne fra og for eller køre dem op og ned. Enten når det passer dig, eller du kan forprogrammere dem til bestemte tidspunkter. Systemet kan monteres på alle typer gardiner.

Gardinsystem fra Garant, fra 750 kr. og opefter pr. gardin

Verdens billigste lampe

IKEAs designere fik den udfordring at lave verdens billigste lampe uden at gå på kompromis med designet. Resultatet blev Tvärs, der med sit humoristiske og futuristiske design giver hyggebelysning og i den grad ikke sprænger budgettet. Den koster nemlig beskedne 15 kr.

Tvärs lampe fra IKEA, 15 kr.

IKEAs designere fik den udfordring at lave verdens billigste lampe uden at gå på kompromis med designet. Resultatet blev Tvärs, der med sit humoristiske og futuristiske design giver hyggebelysning og i den grad ikke sprænger budgettet. Den koster nemlig beskedne 15 kr. Tvärs lampe fra IKEA, 15 kr. Fold sammen
Læs mere

Luftig bomuldsdug

Gør klar til dine sommergæster med en fin dug, der danser, når sommervinden tager fat. Dæk op med dit yndlingsporcelæn, og hvis du dækker op udenfor, kan du lægge et par sten fra stranden i hjørnerne, som kan holde på den lette dug. A Simple Mess’ nye dug har fået navnet Luft. Den er lavet af 100 pct. bomuld og måler 140x250 cm.

Luft dug fra A Simple Mess, 398 kr.

Klar til sushi

Folke Arström designede i 1950erne Focus de Luxe-bestiksættet, og nu udvider Gense serien med et sæt elegante spisepinde i samme tidløse design som resten af serien. De er udviklet i samarbejde med koreanske specialister, for at du kan få den mest autentiske oplevelse, når du spiser med dem. De nye spisepinde har et firkantet håndtag og er lavet af matsort POM.

Focus de Luxe Chopsticks 2 sæt inkl. hviler fra Gense, 499 kr.

Himmelseng til haven

Den er nærmest statelig, North by Norths nye daybed Malaga, der i sit design minder mere om en opdateret himmelseng end om en daybed. Den er lavet i bambus, der giver den et underspillet og alligevel elegant udtryk. Brug den udendørs nu til en pause i skyggen og indendørs som hyggeligt loungemøbel, når graderne igen falder. Malaga Daybed måler L:210xB:106xH:200 cm.

Malaga daybed fra North by North, 6.990 kr.

Den er nærmest statelig, North by Norths nye daybed Malaga, der i sit design minder mere om en opdateret himmelseng end om en daybed. Den er lavet i bambus, der giver den et underspillet og alligevel elegant udtryk. Brug den udendørs nu til en pause i skyggen og indendørs som hyggeligt loungemøbel, når graderne igen falder. Malaga Daybed måler L:210xB:106xH:200 cm. Malaga daybed fra North by North, 6.990 kr. Fold sammen
Læs mere