Indret et smukt hjemmekontor

Hvis du skal have en arbejdsstation i din bolig, er det en god idé at indrette den med lige så meget omtanke som resten af din bolig.

Indret dit hjemmekontor i stil med resten af din bolig, særligt hvis det ligger i et eksisterende rum. Her har Ferm Living skabt en tone i tone-arbejdsstation.
Læs mere
Fold sammen

Et arbejdsbord kan hurtigt blive kedeligt at kigge på, hvis du ikke er omhyggelig i din indretning. Boligen har fundet en række gode trick til en pænere arbejdsstation i hjemmet.

1. Arbejdsbordet

Vælg et skrivebord eller arbejdsbord, som passer til den plads, du har, og som kan rumme det, dit arbejde kræver. Særligt hvis din arbejdsstation er placeret i et kombineret rum, kan det anbefales at vælge et bord med skuffer, så du kan rydde det værste rod væk, når arbejdsdagen er omme.

Nordic skrivebord B145xH76xD70 cm fra TrendBazaar, 4.396 kr. Fold sammen
Læs mere

2. Sid godt

Investér i en god kontorstol, som er behagelig at sidde i længe. En drejestol er en god løsning, ligesom et polstret sæde klart er at foretrække på lange dage.

3. Lys

Det gode lys er afgørende, så gå efter en bordlampe, der kan justeres i højde og længde, og som er fleksibel, så du kan tilpasse den dine enkelte opgaver. Stil den på venstre side, hvis du er højrehåndet, og omvendt. Find et godt skab, hvor du kan have papirer, elektronisk udstyr og andet, der ellers vil skabe rod.

4. Ugentligt moodboard

Brug en opslagstavle til dine aktuelle opgaver eller som moodboard til inspiration. Alt er nemmere at huske og overskue, når du har det visuelt foran dig.

Ugeplan A4 fra Design Letters, 99 kr. Fold sammen
Læs mere

5. Organisér

Gå efter tilbehør som kalender, penneholder og æsker til dine papirer i fint design, som gør dit arbejde og din arbejdsstation langt mere indbydende.

Forhandlere: