Her rives sommerhusene væk

Når sommerhusene i Kerteminde er sat til salg, bliver over 95 pct. af dem solgt. Det er den bedste hitrate i hele landet.

Beliggenhed, pris og udbud er afgørende for, om sommerhuset bliver solgt. Foto: Home Fold sammen
Læs mere

Når du har besluttet dig for at sælge sommerhuset, skal det helst gå så nemt som muligt. Og står dit sommerhus på en grund i Kerteminde, Broager eller Karrebæksminde, så er der gode nyheder til dig.

Nye tal fra Boligsiden.dk viser, at sommerhuse i netop disse tre områder er lettest at sælge. I 5300 Kerteminde bliver flere end 95 pct. af sommerhusene taget af markedet, fordi de er blevet solgt.

»Når så mange af de udbudte sommerhuse bliver solgt, er det et udtryk for, at området har den rigtige kombination af beliggenhed, pris og udbud. Det er Kerteminde et godt eksempel på. Her kan man få udsigt til vand til en overkommelig pris, og så er udbuddet begrænset, så de sommerhuse, der er, de bliver også solgt,« siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør hos Boligsiden.dk.

3360 Liseleje og 3310 Ølsted er de eneste postnumre fra de kendte sommerhusområder i Nordsjælland, der er repræsenteret i top 10.